Izvor: happybsc
26.01.2024 u 11:20
0

NOVAK NAS ZABRINUO: Šta je hteo da poruči sa ove tri rečenice, otvorio Pandorinu kutiju

Kada tako veliki šampion doživi poraz u polufinalu svi to ocenjuju kao neuspeh, ali je sam Novak Đoković podigao lestvicu toliko visoko. Ipak, ono što je usledilo posle toga bilo je krajnje neočekivano.

Nije problematičan čak ni bolan poraz od Janika Sinera sa 6:1, 6:2, 6:7(6), 6:3 u polufinalu Australijan opena koliko je pitanje kako se Novak oseća i šta će kasnije.

SINER NAKON POBEDE: Novak mi je mnogo pomogao radili smo zajedno

Naime, nekoliko puta tokom konferencije za medije je nagovestio mogućnost neke šokantne odluke, a mnogi su tu prvo učitali penziju.

Srpski teniser je najpre poručio da je teško analizirati susret.

„Trenutno mi je vruća glava, teško je osvrnuti se na meč na smislen način. Možda sutra ili u narednim danima. Nizu je bilo suđeno da se jednog dana završi. Barem sam dao sve od sebe u uslovima kada nisam dobro igrao. Dao sam mu dobru priliku da osvoji grend slem. Najbolji grend slem u mojoj karijeri“, počeo je Novak.

Zatim je usledila jedna od tri rečenice koje su zabrinule sve.

„Nadam se da ću dobiti priliku da se vratim, da igram barem još jednom“, rekao je Đoković i tako nagovestio mogućnost da se godine možda ne vrati. Do sada se to nije postavljalo kao pitanje…

Nije znao na kojim će turnirnima igrati, ali je onda poslao dve rečenice koje su mnoge zatekle.

„Ne znam da li će se to promeniti, sve je moguće u ovoj fazi. Neočekivane i iznenađujuće odluke su više očekivane nego pre 20 godina“, rekao je Novak, a prethodno poručio da je sebi obećao da će odigrati sve grend slem turnire ove sezone.

„Ne znam kako će se stvari odvijati. Kada čovek izađe sa terena posle poraza, uvek je vruća glava. Trudiš se da budeš racionalan, ali puno je neracionalnih stvari. Želim da se slegnu misli. Ne znam na kojim ću turnirima igrati. Ja sam se sebi obavezao da ću ovu sezonu odigrati do kraja, u pogledu toga da ću igrati na najvećim turnirima.

Još je bizarniji podatak da Novak nije poražen u polufinalu nijednom u karijeri, a u Australiji je prvi put izgubio posle 2.195 dana.

Siner je uspeo da slavi i to bez dozvoljene brejk lopte, te sam taj podatak pokazuje koliko je dobro igrao Italijan protiv Novaka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter