Izvor: HAPPYBSC
26.01.2024 u 11:46
0

POVREDA NIJE NAIVNA: Jokić zabrinuo sve „Oko je sve gore i gore…“(video)

Nikola Jokić je postigao 31 poen uz 11 skokova i samo tri asistencije u porazu Denvera od Njujork Niksa (122:84), ali je sve više od poraza zabrinula njegova situacija sa okom.

Jokić je u jednom trenutku završio na parketu i udarao je stopalima o parket od bolova.

 

Udario ga je rival direktno u oko, pao je na zemlju i onda pokušavao da uradi bilo šta samo da zaboravi na taj bol.

„Srećom tada na poluvremenu je bilo bolje, ali sada je sve gore i gore. Bilo je bolje, a sada je sve gore. Nadam se da će sve biti u redu“, rekao je Nikola Jokić u kratkoj izjavi za medije posle meča i zabrinuo. Nakon toga je dodao da razlog poraza nije umor, nego da se njegova ekipa jednostavno nije pojavila i nije bila dovoljno agresivna.

Denver je izgubio i drugi put na gostovanjima, prvi put nakon tri uzastopne pobede. Prethodni najveći poraz u sezoni je bio od Oklahome koja je krajem decembra slavila sa 119:93.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter