Izvor: sport klub
01.05.2024 u 17:59
0

IZJAVA PRED MEČ: Milojević o „sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli“

TSC je u četvrtak gost na Marakani (19.00), a posle prethodnog duela kluba iz Bačke Topole sa Crvenom zvezdom veliku pažnju izazvala je konstatacija trenera Žarka Lazetića da "sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli".

Vladan Milojević je pred utakmicu upitan da li je od kolege Lazetića tražio pojašnjenje za takvu izjavu.

Nisam razgovarao sa njim šta je time hteo da kaže, a i ne vidim zašto bih. Nije to pitanje za mene, svakako. Ta utakmica je bila u martu, a u fudbalu sve što je bilo juče se zaboravlja. Kao trener, gajim simpatije i poštovanje prema TSC-u i Lazetiću. Igraju dobro, imaju kontinuitet i sistem. Ne bih se bavio izjavma drugih trenera“, rekao je Vldan Milojević, šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Ukoliko Partizan ne pobedi Vojvodinu, Crvena zvezda bi pobedom protiv TSC-a došla i matemartički do titule.

„Ne razmišljam o tome. Gledam plej-of kao mini prvenstvo, jer tu je sedam utakmica sa najboljim timovima u Srbiji i 21 bod u igri. Ako gledamo to, TSC je ispred nas. Želimo da budemo što bolji u svakoj utakmici do kraja sezone. Značilo bi nam da na Marakani bude što više navijača, nemam dilemu da će publika doći u velikom broju.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter