Izvor: Alo.rs
30.01.2024 u 17:21
0

MILOJEVIĆ OSTAJE BEZ BITNOG IGRAČA: Vezista odlučan da napusti redove crveno-belih

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević mogao bi tokom prelaznog roka da ostane bez veziste Kingsa Kangve.

Već duže vreme se čini da je Kings Kangva bliži odlasku nego ostanku u Crvenoj zvezdi. Deluje da će šampion Srbije ove zime konačno i prodati zambijskog vezistu.

Stizale su razne ponude na Marakanu za Kangvu, ali nijedna nije, za sada, zadovoljila rukovodstvo crveno-belih.

Oglasio se i Kangvin agent Nir Karin koji je za ruski Sport ekspres potvrdio da bi dve strane uskoro mogle da se rastanu i da njegov štićenik ima brojne ponude.

-Kanga ima tri, četiri ponude iz Rusije. To je veoma dobra prilika za njegov nastavak karijere. Ne mogu da potvrdim da će i otići u Rusiju, ali postoji dobra šansa za tako nešto. Takođe, ne mogu da potvrdim, ali ni da demantujem da je jedan od zainteresovanih klubova – Rostov.

Karin je takođe otkrio i u koje bi još dve zemlje Kanga mogao da nastavi karijeru.

DNO JE PROBIJENO: Isplivao najmračniji snimak sa derbija, javnost zgrožena

-Imamo ponude iz Švajcarske i Turske. Odabraćemo najbolju moguću opciju na osnovu predstavljenog sportskog projekta – poručio je Kangvin agent.

Sva je prilika da će Zvezda pustiti Zambijca ove zime i to sigurno ne za sumu manju od 1.500.000 evra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter