Izvor: Kurir
30.01.2024 u 17:12
0

DNO JE PROBIJENO: Isplivao najmračniji snimak sa derbija, javnost zgrožena

Poslednji večiti derbi koji su košarkaši Crvene zvezde i Partizana odigrali u okviru ABA lige nije se umnogome razlikovao od prethodnih okršaja beogradskih ljutih rivala.

Jedino što se menja iz derbija u derbi je stepen mržnje koja vlada na tribinama, ali i samom terenu! I zato, umesto da se priča o lepim potezima, sjajnoj igri Zvezde tokom većeg dela meča, velikom povratku Partizana iz minusa u poslednjoj deonici, uzbudljivoj završnici ili hladnokrvnosti Jaga dos Santosa u trenutku odluke, Srbija, region, ali i Evropa i svet bruje o incidentima na terenu i tribinama, hapšenju navijača zbog ubacivanja predmeta u teren, sudijama, saopštenjima i svim onim stvarima koje nemaju veze sa košarkom.

"VEČITI DERBI" U EVROLIGI Partizan poklekao u završnici 76:73
tanjug/strahinja acimovic
Večiti derbi počeo je sve više da liči na gladijatorski ring, a ne zna se čije je ponašanje gore, da li starijih koji treba da budu primer mlađima ili dece koja kreću stranputicom. Na društvenim mrežama pojavio se i najmračniji snimak sa poslednjeg derbija. Na snimku se vide dečaci koji imaju oko 13, 14 godina, a svoj bes prema protivničkim igračima i timu iskazali su tako što su rešili da pljunu u njihovom pravcu.
JOŠ JEDAN UDARAC ZA ZVEZDU: Crveno-beli oslabljeni do kraja Kupa Radivoja Koraća

-Oni oponašaju roditelje i upravo zbog tih nekih nesređenih porodičnih odnosa, oni oponašaju uzore. Postoji taj tzv. mentor. Kriminogeni, malo stariji momak iz kraja koji im je uzor i koji ih uvodi u taj svet što nasilja, što polukriminala, što na kraju kriminala. Sve je to povezano, kada ne bi bilo mentora, ne bi bilo ni njih, a mentori postoje da bi regrutovali mlade u navijačke i huliganske redove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter