Izvor: Kurir
02.05.2024 u 19:21
0

PARTIZAN OPET PORAŽEN! Novi treneri – stari problemi

Fudbaleri Partizana poraženi su od Vojvodine sa 2:3 (1:2) u meču plej-ofa Superlige Srbije.

Krenuli su gosti silovito od starta meča, ređali šanse, ali nisu imali sreće da ih pretvore u pogotke. Sa druge strane fortuna je pogledala crno-bele pa su iz prve prilike na meču stigli i do vođstva. U 18. minutu u gužvi pred golom Carevića lopta je završila do Saldanje koji ju je plasirao ka golu, a u letu ju je zakačio Crnomarković, te su domaći poveli autogolom (1:0)!

I pored jakog pljuska koji se spustio nad glavni grad Srbije, obe ekipe su u otežanim uslovima stvarale šanse, pa je tako Vovjodina u 38. minutu stigla do izjednačenja (1:1). Seri je poslao loptu pravo u rašlje posle kiksa golmana Jovanovića čija se mreža zatresla i sedam minuta kasnije. U finišu prvog poluvremena Zukić fantastičnim pogotkom donosi Novosađanima vođstvo (1:2).

DOM VREDAN PET MILIONA! Isplivao snimak kuće Nikole Jokića: As Denvera sa porodicom živi u ČISTOM LUKSUZU! (VIDEO)

Drugo poluvreme donelo je veliku fudbalsku zabavu na terenu – golčinom Aranđela Stojkovića na asistenciju Nemanje Nikolića poravnava se rezultat u Humskoj (2:2), a pravi šok usledio je samo minut kasnije, međutim gol koji je postigla Vojvodina nije bio priznat. Tim Alberta Nađa koji je na ovom meču imao debi na klupi crno-belih imao je sreće i u 67. minutu susreta kada je Vukanović pogodio – prečku!

 

Igrao se 77. minut kada je rezervista Mihajlo Ivanović zatresao mrežu domaćih, a radost je trajala kratko – sudija je posle pregleda VAR poništio i taj pogodak.

„Hladan tuš“ za Partizan usledio je u četvrtom minutu sudijske nadoknade kada je Njegoš Petrović zatresao mrežu Jovanovića i obezbedio trijumf Vojvodini u Humskoj.

Partizan će naredni meč igrati u gostima protiv Napretka, dok će Vojvodina dočekati ekipu Čukaričkog.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter