Izvor: alo
01.05.2024 u 18:19
0

SA NJIMA JE OSVOJIO SVE: Novak Đoković okupio svoja tri musketara

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ne bi bio to što jeste da iza sebe nije imao jak tim ljudi. Iako je reč o individualnom sportu, Novak uvek napominje da su za njegove uspehe podjednako zaslužni porodica, ali i treneri, fizioterapeuti i svi oni koji mu pomažu da sastavi trijumfalnu slagalicu.

Uz Đokovića su najveći deo karijere bili Marijan Vajda, kondicioni trener Gebhard Fil-Grič i fizioterapeut Miljan Amanović.

Ipak, u jednom trenutku su im se putevi razišli, ali je Novak sa njima ostao u odličnim odnosima, pa je priredio svečanost nakon finala Srbija opena 2022. godine i okupio svoja tri musketara.

Novak ih je nazvao ljudima koji su obeležili njegov život, koji su mu prijatelji, familija.

– Sa nama su svi originalni musketari. Njih trojica koji su bili sa mnom više od 10, 15 godina i sa kojima sam napravio najveće uspehe – rekao je Đoković i dodao:

– Iako sam završio saradnju sa Marijanom, Džidžijem i Miljanom, nisam imao priliku da ih sve okupim na mestu i da upriličim i obeležim sve to i jednu eru tokom koje smo napravili velike stvari. Zato sam iskoristio priliku da ih danas okupim i da budu sa nama – poručio je Đoković.

Dve godine kasnije uz Novaka su ponovo Amanović i Fil-Grič. Ko zna možda uskoro u Đokovićevom „boksu“ ponovo vidimo i lice Marijana Vajde.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter