Izvor: HAPPYBSC
01.05.2024 u 18:32
0

RUBLJOV GA PRESLIŠAO: Šok za Alkaraza u Madridu, doživeo potpuni fijasko

Španac Karlos Alkaraz doživeo je senzacionalnu eliminaciju na mastersu u Madridu pošto ga je posle preokreta izbacio Andrej Rubljov u tri seta

Rubljov koji ne važi za majstora na šljaci uspeo je da trijumfuje i to nakon što je izgubio prvi set, a Alkaraz se u nastavku potpuno raspao. Ru je na kraju pobedio rezultatom 4:6, 6:3, 6:2 i obezbedio plasman u polufinale turnira.

Alkaraz je tako ostao bez titule koju je osvojio prošle godine i čeka ga veliki gubitak bodova na sledećoj ATP listi.

Ništa nije nagoveštavalo ovakav ishod meča pošto je Alkaraz dobio prvi set u kojem je napravio jedan brejk. Iako je Rubljov prvi došao do brejk lopte u drugom gemu prvog seta, Alkaraz je prvi zadao udarac. On je u petom gemu napravio brejk i slomio otpor rivala za ispostaviće se preloman trenutak prvog seta.

Mogao je u devetom gemu i drugi put da oduzme servis Rubljovu, ali nije iskoristio dve brejk prilike, ali je već u narednom rutinski odservirao za prednost od 1:0.

Veliku borbu smo videli i u drugom setu, ali ovde Rus nije propustio priliku koja mu se ukazala.

Nakon što je posle velike borbe osvoji gem na svoj servis, usledio je možd ai preloman trenutka meča. Rubljov je došao do tri vezane brejk prilike koje je Alkaraz spasao, da bi potom ipak Rus uspeo da mu oduzme servis u jedinom brejku u drugom setu.

Još jednom je do kraja seta Rubljov imao 0:40 koje nije iskoristio, a Alkaraz na 4:2 dve vezane brejk lopte za povratak, ali ni on nije uspeo ovoga puta.

Osetio je Rubljov da mu se prilika otvorila, te još jednom silovito otvorio set. Napravio je brejk u prvom gemu, potom se odbranio, pa napravio još jedan i odveo ovaj meč u mirne vode.

Rubljov će se za finale boriti protiv boljeg iz duela između Tejlora Frica i Franciska Serundola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter