Izvor: MOZZART
08.03.2024 u 16:38
1

MILOJEVIĆ IZNENADIO: Partizan je favorit, Duljaja znam odavno, on mi je komšija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je Partizan favorit po stanju na tabeli, pred 172. večiti derbi.

Partizan i Zvezda se sastaju u subotu popodne na stadionu „Rajko Mitić“ od 17 časova. Crno-beli taj derbi dočekuju sa bodom više od večitog rivala, a Milojević je u jednoj od retkih situacija kada mora da juri prednost.

Na početku konferencije pred taj meč Milojević je čestitao Osmi mart svim ženama, a onda konstatovao da očekuje dobar meč.

„Derbi kao derbi, utakmica koja je najznačajnija za naš fudbal. Dobro je da će biti pun stadion, lepo navijanje, očekujemo dobru utakmicu mada se često dešava da na derbijima ne bude kvalitetna igra. Nadam se da ćemo ovaj put uspeti da obe ekipe pokažu najbolje što mogu. Spremali smo se na najbolji mogući način, ali ništa drugačije nego za ostale utakmice. Mnogo je teže pripremati ostale utakmice nego derbi. Igrači su svesni, igrali su, znaju šta znači, utakmica nosi tri poena i ništa više, ali ima i onaj detalj, prestiž. Očekuje nas zanimljiv meč, znate da smo i u prethodnoj sa TSC-om imati kadrovskih problema. U ovom trenutku ne mogu da vam kažem ništa još, čekam današnji trening i da vidim u kakvoj situaciji ćemo biti sutra i koga ćemo imati na raspolaganju“, rekao je Milojević.

Na pitanje šta bi moglo da odluči ovaj okršaj najvećih srpskih klubova, trener Zvezde kaže da je to nezahvalno prognozirati.

„Znate kako, derbi mnogo puta odlučuju sitnice. Sad da vam kažem ne znam, ali do sada se pokazalo da dosta puta, jedna lopta, greška, neki minuti dekoncentracije i praznog hoda mogu da odluče derbi. To su obično tvrde, čvrste i jake utakmice… Sad da pričamo o taktikama… Partizanov trener je spremao meč sa nekim svojim zamislima kao i mi. Derbiji su nešto posebno i neukusno je i nemoguće odrediti koji detalj će odlučiti nešto“, kaže šef struke kluba iz Ljutice Bogdana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MILOJEVIĆ IZNENADIO: Partizan je favorit, Duljaja znam odavno, on mi je komšija”

  1. Свињо ако тако кажеш да је Партизан фаворит поднеси неопозиву оставку и одлази заувек, мрш бре!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter