Izvor: happybsc
26.01.2024 u 08:39
0

SINER NAKON POBEDE: Novak mi je mnogo pomogao radili smo zajedno

Janik Siner je uspeo da upiše pobedu karijere i da sa 6:1, 6:2, 6:7(6), 6:3 savlada Novaka Đoković i obezbedi plasman u finale Australijan opena. Nakon meča je dao zanimljiv intervju na terenu.

Sa Sinerom je razgovarao Džim Kurijer koji je postavio nekoliko pitanja Italijanu o samom meču. Njegova porodica nije sa njim, pa je samo želeo da joj poželi dobro jutro u jednom momentu jer je istakao da je u Evropi sada oko osam ujutru. Pre toga je odgovorio na pitanja o samom susretu.

„Bilo je veoma težak meč, jako sam dobro počeo. Prva dva seta se on nije osećao dobro, pa sam probao da ga guram. Na meč lopti sam pogrešio na forhendu, probao sam da budem spreman za sledeći set, atmosfera je bila sjajna, hvala vam bilo je divno igrati ovde“, počeo je Siner.

Pojasnio je zbog čega toliko ceni Đokovića i da je u svakom njihovom meču naučio toliko toga. Jedan je posebno istakao.

„Fenomenalno je igrati protiv igrača od koga možete mnogo da naučite, od njega sam izgubio polufinale Vimbldona i to sam morao da naučim. Hvala vam.“

„Šta je to u tvojoj igri da je Novaku toliko teško da igra protiv tebe?“, upitao je Kurijer.

Siner je onda odbio da odgovori, pa diplomatski dao jedan opšti odgovor.

„To morate da pitate njega. Igramo veoma slično, prvo pokušavamo da vratimo što više lopti, da ritern bude dobar, on je fantastičan server, nekada sam morao da nagađam gde će biti, morao sam da ga nateram da se kreće. Igrao sam različite mečeve sa njim, ali je bilo zadovoljstvo biti ovde jer je ovde Srećni slem kako ga zovu.“

„Ne znam šta da kažem, došao sam ovde sa par egzibicija, samopouzdanje na kraju sezone mi je dalo veru da mogu da dobijem najboljeg igrača sveta. To je moje prvo finale, stvarno sam srećan i došao sam sa osmehom“, rekao je Siner.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter