Izvor: Kurir.rs
04.09.2023 u 12:00
0

NOVE INFORMACIJE O BORIŠI SIMANIĆU: Srbinu STIGLA velika podrška, sada će mu biti mnogo lakše! A evo ko snosi troškove lečenja

Košarkaška reprezentacija Srbije stigla je do četvrtfinala Mundobasketa gde će u utorak od 10.45 igrati protiv selekcije Litvanije.

Ipak, četiri pobede i jedan poraz „orlova“ od Italije ostali su u senci teške povrede Boriše Simanića koji je zbog udarca koji je zadobio na meču protiv Južnog Sudana ostao bez bubrega.

Simaniću je i život bio ugrožen, a sada je veliko pitanje kako će se dalje odvijati njegova karijera i hoće li moći da se vrati na parket. Stigle su i nove informacije o srpskom košarkašu – Boriša je dobio veliku podršku pošto su mu u bolnicu došli najbliži, majka i devojka.

OVO JE UDARAC ZBOG KOJEG JE BORIŠA OSTAO BEZ BUBREGA: Potresan video, sudije ni faul nisu svirale! Nakon toga operisan DVA puta (VIDEO)

Takođe, poznato je i ko će snositi troškove lečenja, bar kada je ova prva faza u pitanju.

Zbog osiguranja koje imaju svi igrači na Mundobasketu standardna je procedura da FIBA snosi sve bolničke troškove.

Boriša će se neko vreme zadržati na lečenju, a nama ne preostaje ništa drugo već da mu pružimo punu podršku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter