Izvor: Srbijadans
04.09.2023 u 11:35
0

PRIZNAO DA GA JE NOVAK UVEK POBEĐIVAO: „Mislim da ću jednom i ja njega uspeti da dobijem“

Srpski teniser Novak Đoković je savladao Hrvata Borna Goju u osmini finala US Opena sa 3:0 (6:2, 7:5, 6:4) i sledeći protivnik će mu biti Amerikanac Tejlor Fric.

Odmah nakon svog meča u osmini finala, Fric je govorio o narednom protivniku. Tada još nije bilo sigurno, ali se pretpostavljalo da će to biti Đoković.

– Novak me je mnogo pobeđivao. Mislim da ću jednom i ja njega uspeti da dobijem. Nastaviću da pokušavam. Nemam šta da izgubim, izaću na teren, zabaviti se i pokušati da igram najbolji tenis. Ako to uradim, imaću šansu – rekao je Fric.

U okršaju sa Dominikom Štrikerom je odlično servirao, ali je upisao i čak 30 neiznuđenih grešaka.

– Znao sam da će biti teško, dobio je mnogo dobrih igrača ove nedelje. Bila je to bitka, fizilki zahtevan meč, tesna tri seta, odlučilo je nekoliko poena tu i tamo. Uzbuđen sam što sam u četvrtfinalu. Osećaj je sjajan, od poslednjeg plasmana u osam imamo sam dosta problema na slemovima, tako da nema boljeg mesta da stignem tako daleko od US Opena – zaključio je Fric.

NOVAK NESTVARNI: Fric igra u svojoj kući i biće mi jako teško u narednom meču, ali spreman sam

Đokoviće je Frica pobedio na svih sedam mečeva. U duelima na dva seta bilo je šest puta 2:0, dok je jedini meč na grend slemu odigran u Melburnu i Novak je slavio sa 3:2 (Đoković je vodio sa 2:0).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter