Izvor: Happybsc
04.09.2023 u 03:59
0

NOVAK NESTVARNI: Fric igra u svojoj kući i biće mi jako teško u narednom meču, ali spreman sam

Trinaesto četvrtfinale US opena, i vratio se nestvarno.

Hvala svima koji su me pratili. Ovde igram sa posebnom emocijom i pružam svoje najbolje partije. Znam da je Borna sjajan momak i došao je ovde iz kvalifikacija i igra neverovatno,

I TAKO JE NOVAK JE U ČETVRTFINALU ! Đoković pobedio Bornu Goja i plasirao se u četvrtifinale US OPENA ĐOKOVIĆ–GOJE (6:2,7:5,6:4)

Trudio sam se da neutrališem njegov servis i uvek je najbitnije da držim fokus. Drgao mi je da sam ovaj meč dobio u tri seta.

Kada je reč o frustrarcijama i komunikaciji sa timom Novak dodaje da mu to itekako pomaže u pojedinim trenucima mečeva.

U nekim vrućim momentima upućujem neke, ajde tako da kažemo šaljive reči svom timu, ali da takva komnikacija mi pomaže i u pojedinim momentima pogledam u njih tražim savet i dobijem ga.

U narednoj rundi igraće protiv Amerikanca tejlora Frica, Novak i ovog puta pokazuje izuzetno poštovanje za pritivnika

Trojica je amerikanaca u četvrtfinalu to je sjajno , i oni su svi u mom žrebu, sada će oni ovde biti bodreni. Sjano je generalno gledano Fric, Šelton, Tiofo sjajni momci odličan servis, oni na ovom turniru igraju u svojoj kući i biće teško, ali speman sam .

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter