Izvor: BSC HAPPY
04.09.2023 u 03:38
0

I TAKO JE NOVAK JE U ČETVRTFINALU ! Đoković pobedio Bornu Goja i plasirao se u četvrtifinale US OPENA ĐOKOVIĆ–GOJE (6:2,7:5,6:4)

Borna Gojo jedva čeka meč protiv Novaka Đokovića: "Nole je čovek koji najbolje ikada igra tenis, divim mu se". Meč koji će igrati Đoković i Gojo možete pratiti uživo na portalu BSC HAPPY.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će svoj meč četvrtog kola US Opena igrati od 19 časova po njujorškom vremenu, tačnije oko 01.00 po našem, srednjeevropskom vremenu. Protivnik za plasman u četvrtfinale biće mu hrvatski teniser Borna Gojo.

Potpuno neobična pojava je Borna Gojo i ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Ostavlja utisak na terenu, na novinare posle meča, ali i na sve one koji čitaju njegove izjave.

Novak je veliki favorit. Imam ja tremu, ali svi oni mene treba da dobiju. Svi su favoriti protiv mene. Očekujem jedan ekstremno težak meč, i veliki izazov za mene u mojoj karijeri, nešto novo – rekao je Gojo.

POKLONIO SE NOVAKU: Moćne reči Karlosa Alkaraza o Đokoviću! (VIDEO)

A na pitanje da li Novak Đoković ima slabu stranu, ovako je odgovorio:

Sigurno da nije lako, ali ja ću se pripremiti najbolje što mogu i daću sve od sebe. Hoće li mi smetati velika pozornica Artur Eša ako ću tamo igrati s Đokovićem? Ne znam, mogu vam reći to kada prođe nedelja – zaključio je Gojo.

Meč koji će igrati Đoković i Gojo možete pratiti uživo na našem portalu.

Novak Đoković u osmini finala igra protiv Borne Goja i to je njihov prvi međusobni susret

Novakovi navijači su prešli igricu: Ovakva podrška do sada nikad nije viđena

Navijači Novaka Đokovića žele da se rasprava o tome ko je najveći teniser ikada konačno završi. Što se njih tiče – bolji igrač od Srbina se nije rodio i koriste svaku priliku da to glasno kažu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by US Open (@usopen)

3:42

I tako je! Novak je u četvrtfinalu

Đoković rutinski priveo meč kraju i slavio je u prvom međusobnom dueli sa Bornom Gojom

03:38

Novak kao DJ podiže atmosferu

Na servis Borne Goja, Novak pravi šou sa navijačima, Borna se bori da ostane u meču

03:30

Privodi kraju

Đoković servira da potvrdi brejk, dobro je što će se ovaj meč završiti ranije nego prethodni predivnim poenima osvaja gem i potvrđuje brejk

 

03:29

Gojo se uhvatio za stomak

Nakon izgubljenog gema, Gojo se uhvatio za stomak. Kao da ga činjenica da igra šesti meč u nešto više od 10 dana sada ozbiljno troši i da ga umor stiže.

3:26

I evo ga brejk!

Brejk sa nulom za Novaka za privođenje kraju ovog meča

03:24

Ne daje ni trenutak nade Borni

Kada je najpotrebnije Novak odgovara fenomenalno , Gojo ne može ni da se poraduje ukoliko osvoji poen. Đoković sve zavrđava školski za izjednačenje.

 

Impresivan Đoković, ali drži se Gojo

Došao je Đoković do brejk lopti , ali je hrvatski teniser nekako uspeo da se izvuče iz te situacije.

03:13

Teniseri čuvaju svoj servis

Za  sada bez brejka Novak sjajno od početka do kraja, lako osvaja gem na svoj servis

03:09

Umor čini svoje

Nije Goje navikao na ovaj tempo, 103 igrač sve više greši izgleda da umor čini svoje i sve teže pati Đokovićev tempo, ali nekako preživljava svoj servi gem

03:04

Izjednačenje u trećem setu

Novak je rutinski osvojio servis gem za 1:1 u trećem setu.

03:02

Slikanje pre početka meča

 

View this post on Instagram

 

A post shared by US Open (@usopen)

03:02

Igra se treći set otvara ga Hrvat

I treći set počinje slično prethodnom, Borna Gojo nastavlja sa sigurnim servisom i vodi sa 1:0 i na početku trećeg seta.

02:55

Novak osvaja i drugi set

Novak je samo potvrdio brejk koji je napravio u prethodnom gemu i stigao do 2-0 u setovima. Jako važno iako gledamo dobar tenis zbog prevelike vlage dobro je da meč ne traje predugo.

 

02:44

Zato je Đoković, Đoković!

Novak se dobrim delom drugog seta žalio na oči. Tražio je od tima kapi za oči, kao da mu je sočivo pravilo probleme. Ali kada je najpotrebnije Nole ubacuje u brzinu i pravi brejk

2:41

Greške su svedene na minimum

Goje sada igra bez straha, odgovara Novaku i odlično vraća udarce, Novak malo komplikovanije dolazi do 5:5

02:37

Goje ponovo siguran

Sada ulazimo u onaj presudni deo meča kada će Hrvat biti na ispitu, a Srbin morati da traži priliku da napadne.

02:35

Odgovara Novak isto sve pršti u drugom setu

Đoković je asom uspeo da osvoji gem za 4:4, ali za sada nijedan igrač ne uspeva da napravi razliku.

02:32

Ili AS ili ništa

Kada ne pravi duple greške Borna Gojo servira neverovatno, za vođstvo od 4:3 protiv Novaka Đokovića, u ovom gemu odservirao je tri Asa i jedan servis viner.

02:30

Čuva Đoković svoj servis

Gledali smo jedan lagani poen koji pripada srpskom teniseru!

02:23

Naterao Đoković protivnika na trk

Prosto je neverovatno koliko je Borna Goje pogodio linija, i osvaja Hrvat svoj servis.

 

 

02:21

To je taj Novak

Dobro je, pa Đoković nije potonuo, već je pokazao Goji da ipak neće biti lako. Niti treba da bude lako kada je protivnik u pitanju, naročito što je Novak imao težak meč sa Đereom, pa mu sigurno novi maraton ne treba.

02:19

Novak se žalio sudiji

Novak  se požalio sudiji na mnogo brzi zahtev za vraćanje u poene naveo je užasno vlažne meteo uslove i potrebu da anticipira situaciju.

2:12

Novak odmah vraća brejk

Oslobodio se Hrvatski teniser sada, ali je duplim greškama poklonio Novaku gem, mogli smo videti svašta

Publika je otvoreno na strani autsajdera, ali je još gore što slave kada Đoković pogreši. Što Đoković čini samo opasnijim i Novak se vraća u set.
02:10

 Gojo koristi brejk šanse

Hrvat pravi brejk i uzima Novaku servis, sigurniji Hrvat na početku drugog seta

tanjug (AP Photo/John Minchillo)

2:05

Dobri servisi na početku drugog seta

Prvi gem drugog seta snažnim servisima pripao Borni Goju

 

1:58

Uz samo četri iznuđene greške Novak osvaja prvi set

Đoković je prilično lako sa dva brejka stigao do prvog seta.

1:50

Teško Goje protiv Đokovića

Prveliki je pritisak ovo za Hrvata, koji prvi put u karijeri igra u ovoj fazi takmičenja, ima podršku publike,koja želi duži meč , ali  Novak sipa forhende kao iz rukava imao je šanse Novak da osvoji prvi set, ali će na njegovo osvajanje morati da sačeka svoj servis gem.

1:46

Ples se nastavlja

Sve je na strani našeg tenisera, odličan je sa osnovne linije, naterao je protivnika na duge razmene, a onda i na greške koje su mu donele veliku prednost. Prvi set je praktično u džepu.

1:38

Nole pravi drugi brejk

Igra se po užasno sparnom vremenu, ali izgleda da Novaku ne smeta ništa, posle duže razmene i solidnog servisa Hrvata, Đoković pravi još jedan brejk za daleko vođstvo od 4:1

1:33

Đoković sigurno i smireno

Lagano i elegantno bez izgubljenog poena sigurnim servisom Novak osvaja gem na svoj servis

1:31

Gojo osvojio gem prvi put na Artur Eš stadionu

Novak je nastavio da vrši pritisak na rivala u svakom trentku. Igrač kom je projektovano 76. mesto na svetu nakon ovog turnira se mnogo muči da zadrži servis koji mu je bio ubitačno oružje do ovog trenutka u turniru.

Kakav je to bio potez Novaka, pročitao je šta Hrvat želi da uradi, sjajno izabrao stranu, a onda uspeo da dođe do poena. Ipak, tu brejk šansu nije iskoristio.

1:26

Potvrda brejka za Novaka

Osvojio je prvi servis gem bez izgubljenog poena. Iskoristio je psihičku i iskustvenu prednost.
01:23

Brejk Đokovića na startu

Novak je napao Goja od prvog poena i stigao do 0:30, pa i 15:40 hteo je da iskoristi što hrvatski as oseća pritisak zbog igre na najvećem teniskom stadionu sveta. Propustio je Novak obe brejk lopte, pre svega zbog odličnih servisa Goja. Ipak, dobio je i treću, a onda i četvrtu šansu.


1:19

Meč je počeo prvi servira Hrvat

Pravi Novak brejk na početku meča , nije iskoristio prve tri ali je poentirao na četvrtoj.

01:17

Krenulo je zagrevanje

Goje dolazi iz Splita kao i Goran Ivanišević Novakov trener, ima 25 godina i u osminu finala stigao je iz kvalifikacija. trenutno je 105 teniser.

1:09

Novak izlazi na teren

Đoković je i ovog puta dočekan ovacijama. Igrači su nakon razgovora sa sudijom krenuli sa zagrevanjem pred prepunim „Artur Eš“ stadionom. Komentatori se pitaju da li je odmoran posle meča sa Laslom Đereom. Đoković i Gojo do sada nikada nisu igrali.
01:05

Gojo se poklonio Novaku

„Divim se Novaku, imam definitivno neverovatno poštovanje prema njemu i tome što je sve ostvario. On je najbolji čovek koji je ikad igrao ovaj sport, a to govori dovoljno. Pogotovo kada tako uspe neko ko dolazi iz zemlje kao Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina… Mi nemamo ništa, nismo Australijanci, Amerikanci, Francuzi, koji imaju velike teniske federacije i dobijaju mnogo pozivnica za najbolje turnire. Zato posebno cenim Novakov uspeh, on je najbolji ikad, u to nema sumnje. Treba da se pripremim za Novaka najbolje što se može, i da mislim na svoju igru“, rekao je hrvatski as.

00:52

Novak otvara noćnu sesiju na „Artur Eš“ terenu

Po prvi put Novak igra u Njujorku kao prvi meč noćne sesije, baš onaj meč koji mu je bio taličan u Australiji. Do sada Koko Gof je dobila Karolinu Voznijacki i postala prva tinijedžerka još od Serene koja gazi ka grendslemu.

Đoković – Gojo

Još jedna noć je pred nama pratimo uživo Novakov pohod na 24 grendslem u karijeri
00:03
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter