Izvor: SPORTAL
03.09.2023 u 22:59
2

TIJANA BOŠKOVIĆ: Žao nam je zbog naših ljudi, moramo da izborimo plasman na OI

Odbojkašice Srbije nisu uspele da se popnu na krov Evrope pošto su u finalu prvenstva poražene od Turske, a odmah nakon meča, svoje utiske je vruće glave, ali dostojanstveno i onako kako dolikuje pravim šampionima iznela najbolja među sjajnim devojkama Tijana Bošković.

Veliku borbu smo videli u ovom finalu, a na kraju se stiče utisak da protivnicama treba pružiti ruku i krenuti dalje. Upravo je to ono što je potencirala odbojkašica iz Hercegovine.

SRBIJA – TURSKA: Srpkinje u finalu poražene od Turske!

Borile smo se do poslednjeg trenutka, ali moram da čestitam protivnicama. Bile su sjajne, nismo uspele da u petom setu dođemo do pobede. Samo bih htela da se zahvalim našim navijačima koji su došli u Brisel da nas podrže, kao i svim navijačima iz Srbije i Republike srpske. Osećali smo njihovu podršku, dale smo maksimum i žao nam je što nismo osvojile zlato. Moramo brzo da se oporavimo i da se vratimo, te izborimo plasman na Olimpijske igre – rekla je Tijana Bošković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “TIJANA BOŠKOVIĆ: Žao nam je zbog naših ljudi, moramo da izborimo plasman na OI”

  1. 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

    0
    0
    Odgovori
  2. Opusteno Tijana,malo je falilo pa da bude zlatna medalja ali to je sport sve cestitke Tebi i devojkama na pozrtvovanoj igri.Bile ste i ostale nas ponos.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter