Izvor: Happybsc
04.09.2023 u 04:07
1

ZATO JE ĐOKOVIĆ, ĐOKOVIĆ: Novak lako sa Bornom Gojom, Fric za polufinale!

Novak Đoković pobedio je Bornu Goja iz HRvatske u njiohovom prvom međusobnom duelu savladao je protivnika sa 3:0 u setovima (6:2,7:5,5:4), u trćem kolu US opena i plasirao se učetvrtfinale , gde će snage odmeriti sa Tejlorom Fricom koji je Dominika Štrikera sa 3-0 u setovima. Tejlor Fric se nada da bi sada mogao da konačno savlada Novaka Đokovića.

To je posle meča sa Strikerom rekao trenutno deveti teniser sveta.

NOVAK NESTVARNI: Fric igra u svojoj kući i biće mi jako teško u narednom meču

– Novak me je pobedio dosta puta. Mislim da ću jednom ’uhvatiti’ i ja njega i da ću ga pobediti. Nastaviću da pokušavam, da se trudim. Barem mogu da se nadam. Ako dođe do tog meča, nemam šta da izgubim. Izaći ću na teren da se bavim i daću sve od sebe, a kada dam sve od sebe, onda znam da imam šansu, rekao je Fric posle meča sa Strikerom.

U meču Đoković Goje. Srpski teniser nije dozvolio Borni Goju da se imalo nada da može nešto da preokrene, savladao je protivnika sa 3:0 u setovima (6:2,7:5,5:4)

Činjenica je bila da mu je ovo detei meč na turniru.

Za razliku od meča sa Đereom u prethodnoj rundi, Novak je sjajno počeo meč. Već u prvom gemu dolazi do brejka i od tog trenutka potpuno kontroliše dešavanja na terenu u prvom setu. Dominirao je, napravio još jedan brejk u petom gemu i rutinski rešio ovaj deo igre u svoju korist.

Međutim, na početku drugog dela, Gojo je zaigrao bolje. U drugom gemu je napravio brejk, ali je Novak odmah uzvratio u narednom. Usledio je miran period igre u kojem su obojica do 5:5 čuvali svoj servis. Gojo je ipak popustio u 11. gemu. Napravio je tri vezane greške i Novak mu je oduzeo servis, a onda u narednom gemu stigao i do velikih 2:0.

Držao se Gojo i u trećem setu do 3:3. Nije bilo brejk lopti do sedmog gema, kada je Đoković napao, stigao do tri vezane. Prvu je realizovao, poveo 4:3 i onda posle toga mirno priveo posao kraju za prolaz u četvtfinale.

ceo tok meča mogli ste da pratite na portalu HAPPYBSC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZATO JE ĐOKOVIĆ, ĐOKOVIĆ: Novak lako sa Bornom Gojom, Fric za polufinale!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter