Izvor: Kurir.rs
04.09.2023 u 11:16
0

EVO KO JE NUNI OMOT: Našem košarkašu napravio PAKAO, zbog njega je Boriša Simanić ostao bez BUBREGA

Užasne vesti pogodile su našu zemlju - Boriša Simanić je, posle udarca koji je zadobio na meču Mundobasketa protiv Južnog Sudana, ostao bez bubrega!

Simanić se na terenu našao tek toliko da ga laktom ispod koša udari Nuni Omot, a za povredu koja mu je ugrozila karijeru, ali i život, nije dobio ni faul!

Ko je Nuni Omot, košarkaš zbog kog je Boriša Simanić ostao bez bubrega?

Omot je rođen u Keniji, u Najrobiju, a zatim je sa roditeljima iz ove zemlje izbegao zbog rata u Ameriku. Tamo je išao u srednju školu, pa na koledž Bejlor i izašao je na NBA draft 2018. godine, ali nije izabran. Zbog toga se odlučio na drastičan potez – umesto „preko bare“ karijeru je krenuo da gradi na Balkanu.

OVO JE UDARAC ZBOG KOJEG JE BORIŠA OSTAO BEZ BUBREGA: Potresan video, sudije ni faul nisu svirale! Nakon toga operisan DVA puta (VIDEO)

Stigao je u MZT iz Skoplja, ali se nije snašao u ABA 2 ligi, te je brzo otišao, kako je uprava makedonskog kluba navela – iz porodičnih razloga.

– Ozbiljnost tih problema nalaže da bude zajedno sa svojom porodicom u SAD, pa je s obzirom na to da nije bilo poznato kada će ti problemi biti rešeni i kada bi mogao da se vrati u Severnu Makedoniju, zajednički zaključeno da je najbolje za obe strane da dogovor bude raskinut – istakli su u MZT-u tada.

Od poznatijih klubova nastupao je još za turski Tofaš, a trenutno je član Tajhung Sansa sa Tajvana.

Kako je sam istakao, nije želeo namerno da povredi Simanića.

– Čuo sam da je završio u bolnici, izvinjavam mu se, nisam imao nameru da napravim nikakav ‘prljav’ potez. Nadam se da će se brzo oporaviti, moliću se za njega, bićeš u mojim molitvama. Nisam prljav igrač, nikada nisam bio, iz dubine srca mu se iskreno izvinjavam – istakao je Omot za srpske medije.

Na ovogodišnjem Mundobasketu dospeo je u prvi plan sa 14,4 poena, 2,8 asistencija i dva skoka po meču, te je bio jedan od najzaslužnijih za odlične igre Južnog Sudana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter