Izvor: BSC Happy
15.09.2023 u 12:40
0

INSISTIRAO NA DRUGOJ OPERACIJI: Doktor reprezentacije otkrio šta se dešavalo sa Simanićem, veruje da će se vratiti košarci

Doktor košarkaške reprezentacije Srbije veruje da će se reprezentativac vratiti košarci.

Uvek postoji dilema da li je spreman za put, prošlo je osam dana od druge operacije. Specifični su uslovi, kada se leti na 10.000 metara, može da utiče na disajnu funkciju… Zato sam zamolio anestetičara da dođe u Manilu i da se vrati s nama, da se Boriša vrati u sigurnim uslovima. Druga dobra okolnost jeste čarter let, čitav zadnji deo aviona bio je za njega, njegovu porodicu i lekare – imali smo sve odlične uslove. Došao je u svet prvi put posle bolnice, želeo je da prošeta kroz avion, bio je sa saigračima, da počne rehabilitacija psihološka tako“, rekao je dr Radovanović .

PARTIZAN ZA PANTERA ODLIČAN: Milionski ugovor pred šestu sezonu,U PRVOJ SEZONI IMAO SAMO 40.000

„Boriša je čvrst i hrabar momak. Kroz sve što je prošao, prošao je odvažno, uvek se borio za novi dan i sledeći trenutak. Mentalno je jak i zato sam uveren da će se vratiti u sport, posle svih testova koje treba da prođe njegov bubreg naravno. On je u celu povredu ušao kao zdrav i snažan mlad čovek, sa dobrim odbrambenim mehanizmima – celu situaciju je bolje podneo nego drugi pacijenti koji su bolesni“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter