Izvor: K1
13.05.2024 u 18:31
3

VUČIĆ IDE U NJUJORK: „Mnogo će da ih boli glava od svega što ću da radim u Njujorku“

 Dakle, ovo je za nas veoma, veoma važan period. Mi smo se spremili za Kotorsku sesiju, ja sam razgovarao sa svim ljudima iz Brisela po tom pitanju, bio spreman i radovao se odlasku u Kotor. Ovako, neću ići ja, ali će ići premijer Vučević, ukoliko je ova vest istinita. Ići će premijer Vučević i Marko Đurić i Tanja Miščević. Tako da, mi idemo sa najvećim timom u Njujork da bismo pokazali ozbiljnost, odgovornost i da bismo pokazali koliko nam je stalo da ovde uradimo najbolji mogući posao. I kada mi kažemo da ćemo nešto da uradimo, mi ćemo to da uradimo. Kao što sam obećao, mnogo će da ih boli glava od svega što ću da radim u Njujorku, boleće ih glava, kao što nas boli i srce i duša za ono što oni nama rade sa ovim rezolucijama. Ono što je obećano, biće ispunjeno. I u jednom i u drugom slučaju. 

– Varheji ima jedan optimističan plan, da se u narednom mandatu napravi veliko proširenje Europske unije u kojem bi trebalo da učestvuje i Srbija. To bi za nas bile izuzetne vesti, osim što smo mi, nažalost, to više puta slušali, ali posmatrajući geopolitičku situaciju, poznavajući, znajući ozbiljnost i odgovornost gospodina Varheija, verujem da je govorio i srca i iz glave koliko i zna i koliko je moguće predvideti te događaje. Ja nisam siguran da je toliko godinu unapred moguće sve predvideti, ali mi ćemo da se spremamo. Ja se nadam da ono što je s pravom zamerio Varheji, a to je naša neusaglašeno sa njihovom spoljnom politikom, ne bude smetnja, sasvim sam siguran da ćemo otvoriti treći klaster mnogo novih poglavlja i da ćemo se približiti otvaranju gotovo svih poglavlja do kraja godine. To bi bio veliki zamajac, veliki pomak napred. Nismo mi baš savršeni da možemo da ispunimo sve što se od nas traži, ono što kažemo da ćemo da ispunimo, to ćemo da ispunimo. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “VUČIĆ IDE U NJUJORK: „Mnogo će da ih boli glava od svega što ću da radim u Njujorku“”

  1. Sprži ih Vučiću u Njujorku , steta sto niko nema taj snimak u vezi Srebrenice gde najodgovrije Mulsimasko lice pita koliko ima mrtvih , kada je čuo koliko , kaže malo je to , naćićemo ih još ako treba , a što se tiče Evropske unije to vam je isto kao sa nekim dasom , malo vam se sviđa malo vam se ne sviđa, dal će d abude nešto ili neće , tako da nam je svejedno a jasno je svima ko se sastao u Beogradu sa Varhljijem , naravno , sigurno Kuleba i prva dama Ukrajine . Inače što s etiče EU naša simpatija je Žofre .

    0
    0
    Odgovori
  2. E moj Vučiću, Vi mislte da njih boli glava kao Vas ili Srbe zbog učinjenog nečeg lošeg , njih ništa ne boli, da je tako dokazuje sta su u stanju da nam urade i što su nam radili unazad mnogih godina. šta su u stanju da nma podmetnu kao povod za znjihova zlodela , a šta je bilo čišćenje Srba iz Hrvatske , čićšenje Srba iz lažne države , pa i priznanje lažne države je genocid prema drugoj državi ako ćemo prema državama da se odnosimo kao prema ljudskim bićima a one to jesu i to je živ organizam jer u njima žive živi ljudi . Najvažnije je da smo kao narod ispravni a idiota svakojake vrste ima svugde a kod nas ponajmanje .
    Živa nisam gde li idu večeras na večeru sigurno u Šaran .

    0
    0
    Odgovori
  3. Šargarepa ,iooooo iooooo magarić čekaju da se opet desi čudo!Gde je Dodik,mislim da bi on bolje rekao ono što treba,i dva doktora međunarodnog prava i…….

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter