Izvor: 24 sedam
15.10.2024 u 15:24
0

OGLASILA SE UPRAVA PARTIZANA PRED MEČ SA BAJERNOM: Samo ljubav – slogan Partizana, SRCE, RUKE, GLAS!

Upava kluba poziva da se još jednom pokaže kolika je ljubav navijača prema crno-beloj boji!

Košarkaše Partizana očekuje prvi meč pred svojim navijačima u Evroligi ove sezone i to protiv Bajerna, a tim povodom se oglasio i sam klub

– Sve što nam je potrebno: Samo ljubav za Partizan – SRCE, RUKE, GLAS! Motiv koji se nalazi svuda, na opremi, na zvaničnim artiklima, objavama na društvenim mrežama… Srce, ruke i glas su simboli odanosti i posvećenosti crno-belima!

Iz Partizana ističu koliko te tri reči znače igračima, koji je inače i zvaničan slogan crno-belih.

– SRCE, RUKE, GLAS… Tri reči, tri simbola ljubavi prema Partizanu! Deo navijačke pesme „Nikad nećeš biti sam“, postao je zvanični slogan KK Partizan u sezoni 2024/2025. Velika želja stručnog štaba, crno-belih prvotimaca i čitavog kluba, prenesena je u tri reči kojima se promoviše ono osnovno što pokreće svakog Partizanovca. Simboli ljubavi prema Partizanu, sada su svuda oko nas. Na zvaničnoj klupskoj opremi, u zvaničnoj prodavnici, na banerima u dvorani, na društvenim mrežama… svuda gde je moguće promovisati ono osnovno što nas spaja.

Danas, pred crno-belima je prva utakmica na domaćem terenu u Evroligi. Ovaj meč sa nestrpljenjem iščekuje čitava košarkaška Evropa koja se uželela toliko puta opisane atmosfere iz crno-bele Beogradske arene. I danas, kao i u svakom meču od početka sezone, želja prvotimaca i članova stručnog štaba je da se protivniku ukaže poštovanje, a sva energija sa tribina usmeri isključivo na podršku timu. Vređanje sa tribina bilo koje vrste ili ubacivanje predmeta u teren, na prvom mestu nanose štetu Partizanu i ta činjenica neka bude na pameti svakoga ko crno-belima želi dobro. Neka još jednom slika i ton sa utakmica Partizana budu ponos našeg grada, naše zemlje i ponos Evrolige. Navijači, neka vas ponovo vode vaše srce, vaše ruke i vaš glas – simboli odanosti i posvećenosti crno-belima! Ničemu drugom nema mesta u našoj dvorani! Samo je ljubav prema Partizanu jača od svega – ističu crno-beli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter