Izvor: Alo.rs
07.08.2023 u 16:30
0

OGLASIO SE NEDOVIĆ PRED MUNDOBASKET: „Ne idemo pod pritiskom, to je naša prednost“

Jedan od ključnih Pešićevih aduta je govorio o očekivanjima na Svetskom prvenstvu.

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće na Akropolis kupu gde će im rivali biti Grčka i Italija.

Košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović istakao je da će te dve utakmice biti pravi test pred Svetsko prvenstvo.

– Prvi malo ozbiljni test protiv dve ekipe sa kojima ćemo se možda susresti na Svetskom prvenstvu, sa publikom što mi igrači volimo. Radujemo se da vidimo gde smo posle dve nedelje sa nivoom forme i kondicije. Kako su dve nedelje odmicali, tako je atmosfera bila sve bolja i bolja. Ovaj turnir nam dolazi u savršenom trenutku – rekao je Nedović novinarima pred put u Atinu.

SRBIJA BROJI SITNO: Još 20 dana ostalo do prve utakmice „Orlova“ na Mundobasketu

On je istakao da reprezentacija ima lepu priliku da na Mundobasketu uradi nešto više, a osvrnuo se i na očekivanja javnosti.

– Nije opterećenje, momci su iskusni da znaju da biraju šta će da čuju, a šta ne. Ne idemo sa velikim pritiskom, to može da bude i naša prednost. Nisu nas svrstavali ni među prvih 10. Iskoristićemo ovaj period da se što bolje spremimo – rekao je Nedović.

Podsetimo, Srbija će na Mundobasketu igrati u grupi sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom, a utakmice će se igrati u Manili.

– Nikada nisam bio na Filipinima, novo iskustvo za većinu nas. Dobra stvar što se ne pomeramo, ako Bog da da ostanemo do kraja. Sve se namestilo da se mi samo foksuramo na teren i pokušaćemo iz meča u meč da napredujemo. Imamo iskustva sa prethodnih takmičenja, gde nije bitno kako izgledaš na početku, nego na kraju – poručio je Nedović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter