Izvor: Kurir
01.01.2024 u 12:27
0

ČUVENI KOŠARKAŠ NA NASTUPU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Pokušao da prođe neopaženo, ali mu to nije pošlo za rukom

Nemanja Nedović sa svojom suprugom Minom Milutinović i prijateljima dočekao je 2024. godinu u srcu Beograda.

REZULTATI SVE GOVORE: Nemanja Nedović najkorisniji igrač MVP 7. kola ABA lige!
tanjug/strahinja acimovic

Košarkaš Crvene zvezde pojavio se na nastupu Aleksandre Prijović, a na samom ulazu potrudio se da bude potpuno neprimetan iako mu to nije pošlo za rukom.

Iako je bio sa najbližima ušao je sam u predvorje hotela, šetajući u nadi da neće biti primećen od strane fotografa.

Njegov kolega Tadija Dragićević objavio je zajedničku fotografiju i otkrio delić atmosfere sa dočeka.

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PREKINULA KONCERT: Stala sa pevanjem, pa mu se obratila,gest koji je sve ostavio bez teksta (VIDEO)

Tadija i Nemanja su uživali u prisustvu svojih supruga i nekoliko prijatelja a Mina je kao i uvek privukla pažnju javnosti.

Podsetimo, Mina nosi devojačko prezime Milutinović i uvek je važila za jednu od najlepših Srpkinja. Rođena je 26. januara 1995. godine i odrasla je u Smederevskoj Palanci. Mina je 2012. godine pobedila na takmičenju „Miss World Next Top Model“ u Bejrutu. Srpskoj javnosti postala je poznata kada se pojavila u spotovima Saše Kovačevića za pesme „Slučajno“ i „Noć do podne“.

Mina je imala samo 19 godina kada je započela vezu sa Nemanjom, koji je od nje stariji 3 godine. Upoznali su se na leto 2014. godine, a nedavno su svoju ljubav krunisali brakom u kojoj su dobili ćerku Taliju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter