Izvor: Kurir
01.01.2024 u 13:14
0

SAŠA MATIĆ OSTVARIO SVOJ SAN: Pevač u Novoj godini poželeo SAMO JEDNO

Saša Matić, koji je održao fantastičan koncert na Zlatiboru pred oko 50.000 okupljenih, kaže da se oseća malo umorno, ali da će izgurati.

– Malo sam umoran od rada, ali dobro je, izguraćemo. Od polovine decembra meni je svaki dan ovako euforičan – rekao je Saša.

Za njega je Nova godina kao i svaki drugi dan, ali voli te rituale. A što se tiče želja kaže:

– Ja sam mnoge svoje želje ostvario i neka mi ova sledeća bude kao 2023, ja ću biti veoma zadovoljan. Kada završi koncert prvo će pozvati decu, a u narednom periodu ipak nešto priželjkuje.

„ČAST MI JE ŠTO SMO PRIJATELJI“ Željko zgrabio mikrofon specijalnom gostu pa poručio: Viđamo se samo po pumpama i avionima…

– Neće se to desiti baš u 2024. godini. Ono što priželjkujem nije se desilo do sada, a to je da pevam i sviram u 2024. godini, eto to neka bude jedna od želja – kaže Saša.

Kada prođe praznična euforija razmisliće šta će se dalje raditi. Jedno je sigurno: Badnje veče i Božić provešće uz najmilije.

– Uveli smo pravilo da ne sviramo za Badnje veće i Božić, već da ih provedemo uz porodicu – rekao je Saša.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter