Izvor: Kurir
01.01.2024 u 14:31
0

SPREMNA SAM ZA VEZU: Tea Tairović PRIZNALA da nije imala dečka ČETIRI GODINE

Tea Tairović je tokom 2023. imala mnogo sreće i uspeha.

Osim albuma „Balerina“, koji joj je, kako je rekla, promenio život, pevačica je imala i prve solističke koncerte u najvećim halama u regionu

Prethodnu godinu Tea će pamtiti po lepim trenucima, a za one loše smatara da je trebalo da se dogode jer su je ojačali.

Po čemu ćeš pamtiti 2023?

– Pomenuću album „Balerina“ pa solističke koncerte. Prvo u Beogradu, zatim u Sarajevu, pa u Skoplju. Naučila sam i mnoge stvari za koje sam mislila da ih znam. Životne okolnosti su me iznenadile, tako da ću 2023. zapamtiti po dobrim životnim lekcijama, po tome koliko mogu da se vole publika i muzika, koliko je važno imati dobre i iskrene ljude pored sebe koji su mi se našli onda kada sam mislila da niko neće.

Ima li nečega zbog čega ti je ostala gorka pilula?

– Čak ni o jako lošim životnim okolnostima ne razmišljam da nije trebalo da mi se dese. Sve je moralo da se desi. Nekad se i radujem lošim stvarima jer nakon lošeg uvek mora da se desi ekspanzija dobrih stvari. Ja se vodim onim čaša žuči, čaša meda.

Da li ti se možda desila ljubav?

– Nije. Ljubavi nije bilo poslednje četri godine. Nemam šta novo da ispričam. Jako sam zatvorena, ozbiljno sam izranjavana i ne smem da se upuštam u nešto novo. Malo sam kukavica na tom polju. Ali imam dobar osećaj za ovu godinu, otvorena sam za ljubav – rekla je Tea.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter