Izvor: Blic
31.12.2023 u 12:03
0

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PREKINULA KONCERT: Stala sa pevanjem, pa mu se obratila,gest koji je sve ostavio bez teksta (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala koncert u Budvi pred preko 50.000 ljudi i dovela je atmosferu do usijanja.

Brojni njeni fanovi su kao jedno pevali sa njom, a na društvenim mrežama kruže snimci sa nastupa, a jedan je privukao veliku pažnju.

Naime, momak koji je prisustvovao koncertu je u jednom trenutku skinuo majicu, a Aleksandra mu se obratila sa bine i u tom trenutku prestala da peva.

– ‘ladno je, obuci majicu – rekla je Prija.

Nakon spektakularnog koncerta, Aleksandra je pričala o poslovnim planovima, odnosu sa muzičkom zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, kao i o suprugu Filipu i sinu Aleksandru.

@aandrerea 🥹#foryou #aleksandraprijovic ♬ original sound – andrea🩷

Tom prilikom Prija je otkrila kakva je njena tradicija kada je Nova godina u pitanju, kao i šta poklanja Filipu kao i on njoj.

– Pa, kao što znate ja uvek radim i dan pre, i Novu godinu, i dan posle, ali zajedno smo tokom dana. Par dana pre uvek kupim poklone jer nemam vremena posle. Spavaću sutra i prekosutra da bih bila odmorna, ali uvek gledam da kupim nešto što znam da su pominjali poslednjih dana da im treba – rekla je ona.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter