Izvor: Kurir
25.04.2024 u 17:57
0

SVE OČI UPRTE U NJU ZBOG IZGLEDA: Sa suprugom uhvaćena u prevozu!

Dijana Janković je već dugi niz godina u braku sa srpskim preduzetnikom i IT stručnjakom Danijelom Rokvićem. Da se nikad ne odvajaju jedno od drugog, uverili smo se pre nekoliko dana, kad ih je sreo naš paparaco.

Pevačicu i njenog supruga uhvatili smo u autobusu na aerodromu u Beogradu. Iako ovaj bračni par važi za jedan od najbogatijih na estradi, nekada i oni moraju da osete čari života običnih ljudi, pa je njihovo pojavljivanje u autobusu bilo prava atrakcija za sve prisutne.

Dijana je jedna od najstilizovanijih ličnosti sa estrade, a to je dokazala i ovaj put. U ranim jutarnjim časovima ekipa Kurira uslikala je Jankovićevu tip-top sređenu, dok je njen suprug bio u kežual izdanju.

Ona je od glave do pete bila obučena u jedan od najskupljih brendova – „Fendi“, a po cenama na njihovom sajtu može se videti da je na sebi u tom momentu imala više od 10.000 evra.

Kako smo kasnije videli na njenom Instagram profilu, Didi je sa suprugom otišla u Beč, gde je odsela u jednom od najskupljih hotela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter