Izvor: Kurir
15.04.2024 u 10:03
0

„HOĆEMO JOŠ“ VIKALI SU HRVATI: Orila se arena

U jednom trenutku pevačica se izula i popela na stolicu, a onda našalila sa publikom u Rijeci.

Aleksandra Prijović održala je prvi od tri zakazana koncerta u dvorani „Zamet“ u Rijeci. Specijalni gost bio joj je Bojan Vasković, frontmen grupe „Lexington“. Pevačica je od samog starta digla publiku na noge, a ludnica nije prestajala.

– Ne zvuči mi kao da ste se nešto proveli – rekla je Prija, a publika se šokirala.

Riječani su krenuli da skandiraju, a Prija im se ponovo obratila i ponovo našalila da je kraj koncerta.

SVI JE CENE U PRIJEPOLJU, A ON 15 GODINA ŽIVI S DRUGOM! Evo čime se bavi žena Dženana Lončarevića, kojoj je i ime krio od javnosti

Šalim se. Divno mi je bilo sa vama – dodala je ona, a publika je krenula da urla: – Hoćemo još! Hoćemo još!

– Ne, ne, ne, hoćemo još, nego ja moram da se zahvalim ekipi. Večeras je najveseliji bio Petar. Hvala što ste tu uz mene na svakom koncertu. Moram da se zahvalim i mojim muzičarima, veliki aplauz za njih – poručila je Prija, pa nastavila da niže hitove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter