Izvor: Happy BSC
02.02.2022 u 13:07
0

Atletska staza put je koji usmerava na one staze života gde samo jedan korak može promeniti ceo život u trenutku

Celi život učimo hodati. Prvo u fizičkom smislu, a onda u smislu kako se kretati kroz život. Nekada brže, nekada sporije, ali to zapravo i nije bitno. Kada to shvatiš, lakše je. Koraci, aktivno su stanje u kome imaš utisak da je čitav svet stvoren za tebe. Nije istina, ali putem mašte to doživljavaš tako i onda koračanje postaje posticajni povod za radost. Svakim korakom dolazi odluka da napraviš još jedan. Tajna napredovanja je da prvo moraš da odlučiš.

I iscrpljenost je odluka da napraviš još jedan korak dalje. Boriš se sa poteškoćama, upalama, sa naletom adrenalina, srce brže radi, proširuje poglede, telo reaguje, želiš da ideš dalje a ne možeš da izgovoriš reč, dišeš, razmišljaš…Da li je to sve što možeš? Na svojoj si dobro poznatoj stazi, a nije vreme da odustaješ na pola puta. Ne obeshrabruješ se. To je uzaludno trošenje i vremena i koraka. Kada znaš da si uradio sve što si mogao, šta ćeš uraditi? Da li krećeš ka svojom ciljevima ili se udaljavaš od njih?

Atletska staza put je koji usmerava na one staze života gde samo jedan korak može promeniti celi život u trenutku. Da, samo jedan korak. Korak koji nosi strepnju. Korak koji nosi nadu. Korak koji donosi vreme kojem se nadaš i vreme od kojeg strepiš. Jedina stvar koja će te održati u životu su koraci. Veruj zato u taj glas koji kaže da možeš da trčiš malo brže. Kada dođe tvoje vreme poslušaj taj glas u sebi koji kaže da sve zavisi od tebe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter