Izvor: informer, HAPPY BSC
30.07.2021 u 13:07
0

BASKETAŠI DONELI BRONZU U SRBIJU: Medalja je uspeh, ali zaslužili smo finale!

Srpski reprezentativci u basketu tri na tri vratili su se u Beograd i konstatovali da je bronzana olimpijska medalja veliki uspeh, ali da ostaje žal za zlatnom.

VAŽNO:

UŽIVO! VUČIĆ U VELIKOJ PLANI: Ponosan sam – Imamo preko 80.000 gradilišta u ovom trenutku i NAJJEFTINIJU ELEKTRIČNU ENERGIJU U EVROPI! (VIDEO)

ĐOKOVIĆ OSTAJE BEZ ZLATNE MEDALJE

SAVETNIK ZA ISTRAGE U „VIKEND JUTRU“: Mafijaši NAMEŠTAJU PRIČU da bi se politički udarilo na predsednika Vučića!

MALI O NOVOJ POMOĆI ZA GRAĐANE: Sistem za prijavljivanje, i kada možemo da očekujemo novac na računima!

Aleksandar Ratkov se nada ulešću na Olimpijskim igrama u Parizu za tri godine.

– Utisci su odlični. Mislim da smo napravili veliku stvar. Finale koje nismo igrali, a toliko smo želeli, uticalo je na celokupnu sliku. Sada ostaje da odemo korak dalje, nadam se u Parizu – dodao je Aleksandar Ratkov.

Selektor Goran Vojkić je takodje rekao da je medalja veliki uspeh.

– Medalja kao medalja je veliku uspeh. Ali, ostaje velika žal. Zaslužili smo da igramo bar finale. Jedna loša utakmica nas je delila od toga – rekao je selektor basketaša.

Novinari su selektora pitali da li je Dušan Domović Bulut završio reprezentativnu karijeru.

– Činjenica je da je zatvorio ciklus. Učestvovao je od prvog takmičenja. Videćemo, zavisi. Ima 35 godina, u oktobru će napuniti 36. Mislim da neće odustati od baskta, ali videćemo u kakvoj će biti formi za predstojeća takmičenja –  rekao je Vojkić o Bulutu, koji se nije vratio sa timom u Beograd, pošto je otišao u SAD.

– Mislim da smo odigrali dobro 90 odsto turnira. Kada smo ušli u ritam išlo je sve kako treba, sve do polufinala. To je bila jedna od najgorih utakmica koje smo odigrali u karijeri. Posle smo se skupili i pokazali karakter – rekao je Mihailo Vasić.

Momci su do bronzanog odličja u Tokiju stigli nakon trijumfa nad Belgijom u meču za treće mesto. Prethodno su u polufinalu poraženi od sportista Ruskog olimpijskog komiteta, a da žal bude veća, imali su stoodstotan učinak u grupnoj fazi takmičenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter