Izvor: Novosti
03.09.2021 u 22:18
0

BOJANA MILENKOVIĆ: Zaslužili smo pobedu!

Odbojkašica Bojana Milenković čestitala je i ekipi Srbije i Turske na borbi u polufinalu Evropskog prvenstva u Beogradu, istakavši da je srpski tim zaslužio pobedu.

PROČITAJTE JOŠ: BRAVO: Odbojkašice Srbije plasirale su se u finale Evropskog prvenstva!

Izabranice Zorana Terzića plasirale su se u finale Evropskog prvenstva posle preokreta i trijumfa protiv Turske od 3:1.

– Moram da čestitam i našoj i protvničkoj ekipi na borbi. Presrećna sam i veoma ponosna nšto smo ušle u finale. U prvom setu je bilo malo oscilacija u svim eleimentima, ali celu utakmicu smo odigrali na viskom nivou. Zalužena pobeda, rekla je Milenković posle meča.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter