Izvor: Telegraf
20.09.2021 u 11:21
0

DALI SU SVE OD SEBE: Poraz nije bitan, odbojkaši su bili na vrhuncu

Odbojkaši Srbije poraženi su od Poljske u meču za bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Katovicama. Domaćin turnira bio je bolji od naših momaka u tri seta i zasluženo je odneo trijumf.

Selektor naše reprezentacije, Slobodan Kovač izjavio je posle poraza da je ovo bio susret dve ekipe koje su želele mnogo više na prvenstvu Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:  Odbojkaši Italije su šampioni Evrope

– Razočaran sam rezultatom, ali nemam šta da zamerim igračima. Borili su se koliko su mogli. Teško nam je pao poraz u polufinalu od Italije, isto kao i Poljacima od Slovenije. Bio je ovo meč dve ekipe koje su želele mnogo više – rekao je Kovač.

PROČITAJTE JOŠ: BRAVO! Mladi vaterpolisti Srbije ŠAMPIONI Evrope!

Libero selekcije Srbije, Neven Majstorović istakao je kako je Poljska zasluženo pobedila.

– Zaslužena pobeda Poljske. Imali su više vremena za oporavak. Izgleda da je nas više nego njih uzdrmao poraz u polufinalu. Imali smo svoje šanse u prvom i trećem setu, ali nam je nedostajalo koncentracije. Poljaci su zasluženo treći, ali i četvrto mesto je uspeh – rekao je Majstorović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter