Izvor: Kurir.rs
13.12.2020 u 14:48
0

DŽOŠUA BRUTALNO ODGOVORIO FJURIJU: Imao je jasnu poruku za svog sunarodnika

Svetski bokserski šampion u teškoj kategoriji Britanac Entoni Džošua rekao je da mu je drago što se njegov sunarodnik Tajson Fjuri oglasio i zapretio mu nokautom u trećoj rundi.

Džošua je noćas odbranio titule u IBF, WBA i WBO verziji pošto je pred 1.000 gledalaca u Vembli areni u Londonu u devetoj rundi nokautirao izazivača Kubrata Puleva iz Bugarske. On je Puleva tri puta slao na pod, pre nego što ga je nokautirao desnim direktom u devetoj rundi.

Posle tog trijumfa, stekli su se uslovi za organizovanje meča dva britanska bokserska velikana Džošue i Fjurija. Fjuri je rekao da jedva čeka meč.

 „Želim tu borbu. Jedva čekam da ga nokautiram u tri runde“, naveo je WBC šampion Fjuri na društvenim mrežama.

Džošua je rekao da će Fjuri „izvući najbolje iz njega“.

SAZNAJTE JOŠ:

Pogledajte koliko novca vam je mesečno potrebno za korona opremu

U RESNIKU DRAMATIČNO: Dojavili da su našli bombu u plakaru koji im je poklonjen!

KON PROGOVORIO O UVOĐENJU NOVIH MERA: Zbog privatnih proslava razmišljamo o ograničenju kretanja

ROK ZA PENZIONISANJE U OVOJ GODINI JE 31. DECEMBAR: Ako zakasnite samo 1 dan važiće NOVA PRAVILA

MINISTARKA KISIĆ TEPAVČEVIĆ ISTIČE: Vakcinacija protiv kovida-19 biće dobrovoljna

„To je dobro čuti. Makar mogu da ga dovedem u ring. To i želimo, on je na pravom putu“, rekao je Džošua za radio Bi-Bi-Si 5 (BBC).

Borba za objedinjavanje sve četiri titule u teškoj kategoriji izmedju Fjurija i Džošue trebalo bi da se održi naredne godine.

„Otkako sam ušao u boks 2013. godine, jurim sve šampionske pojaseve. Naravno da tražim izazov, ne radi se o protivniku već o zaostavštini i pojasevima. Voleo bih da boksujem protiv svakog ko ima šampionski pojas. Ako je to Tajson Fjuri, neka bude Tajson Fjuri“, naveo je Džošua.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter