Izvor: kurir
06.09.2021 u 11:13
0

EVO U KAKVOM JE STANJU ŠUMAHER! Nove informacije koje nismo čuli osam godina!

Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher nije viđen u javnosti još od teške nesreće na skijanju koju je doživeo u francuskim Alpima 29. decembra 2013. a porodica krije njegovo zdravstveno stanje.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI POENI ZA SRPSKOG TRKAČA: Borković briljirao na Nirburgringu

Doživeo je teške povrede glave, bio u komi, a skoro osam godina javnost podatke o njegovom zdravlju dobija preko prijatelja porodice, najčešće njegovog kolege Žana Toda.

– Proveo sam mnogo vremena sa Korinom (Šumaherovom ženom prim. aut) od kada je Mihael doživeo tešku nesreću na skijanju. Ona je sjajna žena i svime upravlja u toj porodici – kazao je Žan Tod, i dodao da će se stanje slavnog nemačkog vozača u budućnosti “polako i sigurno popraviti”:

PROČITAJTE JOŠ: Kimi Raikonen POZITIVAN na koronavirus, neće nastupiti na Velikoj Nagradi Holandije

– Korina nije očekivala da će to morati da radi, ali odjednom nije imala izbora. Ipak, to sjajno radi, verujem joj i ona veruje meni! Zahvaljujući doktorima i saradnji Korine – koja je htela da preživi – Mihael i jeste preživeo, ali sa posledicama.

Ovo je znatno optimističnija poruka o zdravstvenom stanju Mihaelu Šumaheru nego ona od pre nekoliko dana kada se Filip Štrajf, takođe bivši vozač Formule 1 koji je i sam imao ličnu tragediju, zapitao zašto nemačkog vozača “uopšte drže živim”?

Sve to dešava se pred premijeru dokumentarnog filma o Šumiju, koja je zakazana za 15. septembar, kada ćemo saznati nove detalje iz života sedmostrukog šampiona Formule 1.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter