Izvor: Objektiv
21.02.2022 u 11:44
0

GORE OD NOĆNE MORE! Usred trke mu se ZALEDIO POLNI ORGAN!

Završene su Zimske olimpijske igre u Pekingu. Videli smo dosta borbe, sjajnih takmičenja i odličnu organizaciju u režiji Kineza, ali bilo je i momenata koji će sigurno u budućnosti otvoriti mnoga pitanja kada je u pitanju sigurnost sportista.

Brojni svetski mediji na naslovnicama su objavili vest koja je izazvala dosta komentara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U glavnoj ulozi je finski kros-kantri takmičar Remi Lindholm koji je u trci skijaškog trčanja na 30 kilometara osetio jake bolove u preponama, tačnije nakon trke je izjavio da mu se zaledio penis i da nije mogao normalno u toalet po završetku takmičenja.

Finac je to osetio na sredini trke pa je čak umesto vode pio čaj, a jednom bočicom čaja grejao je pomenuto mesto sve kako bi završio trku i upisao plasman na Olimpijskim igrama.

Pomenuta trka je prvobitno trebalo da bude održana na 50 kilometara, ali zbog hladnog vremena i snažnog vetra smanjena je na 30 kilometara. Kinezi su sve učinili za sigurnost takmičara, skratili trku, ali u tom trenutku u Pekingu je bilo -14 stepeni, uz vetar koji je duvao, subjektivni osećaj je išao i do -22 stepena.

Finski takmičar je najgore prošao, a dok se većina žalila i na bolove u zglobovima, kolenima, neki su čak imali probleme i sa prstima bez obzira na rukavice, jer jednostavno oprema kros-kantri takmičara ne može dovoljno da zagreje telo na temepraturama kakve su vladale u Pekingu poslednjih dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter