Izvor: Alo.rs
27.07.2020 u 22:34
0

IZGUBIO BITKU! NEOPISIVA TUGA: Preminula sportska legenda naše zemlje, višestruki šampion i rekorder

Dugogodišnji strelac, sudija i streljački radnik Jovan Tošić preminuo je posle teške bolesti u Beogradu, u 55. godini, prenosi Streljački savez Srbije.

Tošić je streljaštvom počeo da se bavi u Partizanu 1977. godine. Kasnije se takmičio za Ušće i Voždovac, a 1996. je prešao u klub Beogradske elektrane, čije član bio do kraja života.

Jovan Tošić je bio višestruki prvak Jugoslavije i Srbije i državni rekorder serijskom vazdušnom puškom, kako u pojedinačnoj tako i u ekipnoj konkurenciji.

SVE O SPORTU

GOLMAN STEVANOVIĆ NAPUŠTA CRNO-BELE: On je žrtva FSS

LUČESKU POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA: Stavili mu omču i pretili, a on POBEGAO (FOTO)

VAVRINKA JE IMAO SAMO JEDNU ŽELJU: Dogodilo mu se nešto sasvim drugačije

Godinama je bio međunarodni streljački sudija. Sem na domaćim takmičenjima sudio je i na dva Prvenstva Evrope malokalibarskim oružjem (2005. i 2011) i na Svetskom kupu u svim disciplinama 2010. godine, koji je kao i spomenuta Prvenstva Evrope, održan u Beogradu.

U više saziva bio je član Upravnog odbora Streljačkog saveza Beograda i predsednik Komisije za registraciju strelaca SS Srbije.

Poslednjih godina, bio je jedan od najuspešnijih učesnika beogradske „Biznis lige“, u kojoj je osvojio veliki broj trofeja u pojedinačnoj konkurenciji i kao član ekipe Beogradskih elektrana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter