Izvor: Tanjug
27.07.2021 u 08:11
0

JOŠ SEDAM ZARAŽENIH NA OI: Korona ušla i u Olimpijsko selo

Najmanje sedam osoba povezanih sa Olimpijskim igrama u Tokiju testirano je pozitivno na korona virus u proteklom danu, objavio je Organizacioni odbor Igara.

U saopštenju se precizira da su dva novozaražena sportisti koji borave u Olimpijskom selu.

VAŽNO:

POSLAT POZIV IZ TUŽILAŠTVA! Saslušanje odgovornih za urušavanje zgrade na Vračaru 26. avgusta!

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS SA SPORTISTIMA SA KOSOVA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK: Paklene vrućine, ali ponesite kišobran!

NOĆ ZA NAMA: Hitna pomoć intervenisala 23 puta

Novinska agencija javila je da su u pitanju teniseri iz Holandije.

Ukupan broj zaraženih među osobama povezanim sa Olimpijadom sada je 160.

Istovremeno, agencija Kojodo je prenela da je najmanje 12 policajaca iz prefekture Hjogo, koji su raspoređeni u Tokio tokom Olimpijskih igara, takođe testirano pozitivno na kovid-19.

Najmanje 50 policajaca koji su poslati u Tokio iz različitih japanskih prefektura, koji su sa njima bili u kontaktu, sada je u karantinu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter