Izvor: HAPPY BSC
03.03.2022 u 20:41
0

Konačno se OGLASIO Vajda! Evo zašto je NAPUSTIO Đokovića

Marjan Vajda, doskorašnji trener Novaka Đokovića, još jednom se oglasio povodom raskida saradnje sa najboljim srpskim teniserom!

Nakon saopštenja kojim je potvrđeno da više ne sarađuju, Vajda se po prvi put oglasio na društvenim mrežama – uz zajedničku fotografiju i dve reči: Neizbrisiv trag!

Podsetimo, Vajda i Đoković o raskidu saradnje dogovorili su se nakon završnog Mastersa u Torinu na kraju 2021. godine. Dvojac je svoju saradnju započeo 2006. godine i ona je trajala sve do 2017. godine, kada je usledila jednogodišnja pauza. Ukupno, zajedno su proveli 15 godina.

– Tokom zajedničkog rada sa Novakom imao sam sreću da ga gledam kako se oblikuje u igrača kakav je danas. Pamtiću našu saradnju sa ogromnim ponosom i veoma sam zahvalan na uspehu koji smo ostvarili. Ostajem Novakova najveća podrška na terenu i van njega i radujem se novim izazovima – rekao je Vajda nedavno.

Inače, Đoković neće reagovati po odlasku Slovaka i nikoga neće dovoditi u stručni štab u kom će Goran Ivanišević i dalje biti glavni trener.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter