Izvor: Tanjug
06.07.2021 u 15:42
0

KORONA HARA MEĐU SRPSKIM REPREZENTATIVCIMA: Maljković: Za Sonju verujemo da će moći u Tokio, ali ovaj sportista se LOŠE OSEĆA!

Ne bih da prejudiciram, ali mislim da će Miloš Vasić teško nastupiti na Igrama, dok za Sonju verujemo da može u Tokio, izjavio je danas predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković.

Srpski veslač bio je pozitivan na korona virus po dolasku u Tokio, dok je ranije danas objavljeno da je pozitivna i njegova supruga Sonja, reprezentativka u košarci.

VAŽNO: 

Predsednik Vučić obratiće se danas građanima na onlajn samitu povodom 100 godina Komunističke partije Kine

MIHAJLOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Čukaru peki biće ZELENI rudnik sa najvećom proizvodnjom zlata i bakra u Evropi

EKSKLUZIVNI SNIMCI TUČE U JUTARNJEM PROGRAMU: Ispovest roditelja optuženog za ubistvo u Aleksincu (FOTO)

PRITISCI I NAPADI NA SRBE SVE UČESTALIJI! Protest u Kosovskoj Mitrovici

„Miloš ne vakcinisan i revakcinisan među prvima, odlazeći tamo utvrđeno je da je pozitivan i to je sad velika komplikacija. U dnevnom smo kontaktu sa našom ambasadom, radimo na tome da ga povučemo jer tamo mora da bude 14 dana u karantinu. On i Mačković su ubedljivo prvi na listama ove godine, pa i da podbace imali bismo bronzu, a zajedno smo računali na zlato. Mi smo u 48 sati možda izgubili dve medalje zahvaljujući kovidu“, rekao je Maljković novinarima u Beogradu.

Miloš kima temperaturu 38,5, a Sonjino stanje je mnogo blaže, dodao je prvi čovek OKS.

„Što se tiče njenog učešća videćemo, ali je moguće. Zato što je kolektivni sport, pa onda trener može da manipuliše, ima manevar, dok u veslanju nema – ili si spreman ili nisi“, istakao je Maljković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter