Izvor: Blic.rs
12.10.2020 u 13:30
0

MASKE SU POSTALE DEO NAŠE SVAKODNEVNICE, NOSE SE I NA TERENU: Odigrana je prva utakmica na kojoj su igrači morali da nose maske!

Utakmica osmog kola španske Aosbal lige između Ademara i BM Sinfina ostaće upamćena po tome što su igrači tokom meča nosili zaštitne maske!

Maske su nažalost postale deo naše svakodnevnice, ali nismo ni sanjali da će biti prisutne i na sportskim terenima.

Naime, u Španiji je održan prvi zvaničan meč u istoriji ekipnog sporta na kom su igrači morali da nose maske tokom utakmice.

Zbog pogoršane epidemiološke situacije u Španiji, lokalna vlast u pokrajini Kastilja Leon donela je odluku da su maske u zatvorenom prostoru obavezne za sve aktere sportskog događaja. Tako su igrači morali da prihvate „dodatnu opremu“ kako bi se meč odigrao.

Domaći Ademar je slavio rezultatom 31:23, a iz kluba su najavili da će se žaliti zbog ovog pravila. Zahtevaće da naredni meč igraju bez maski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter