Izvor: Happy BSC
08.12.2021 u 20:11
0

NIŠTA ŠTO SAM NAPISALA NIJE IMALO POLITIČKI KONTEKST: Jovana Preković osporila političku pozadinu svoje podrške protestima

Naša zlatna karatistkinja, Jovana Preković, koja je Srbiji donela zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, a pored toga i 2 evropska i 2 svetska zlata, oglasila se povodom svoje podrške tzv. ekološkim protestima, koji su nedavno održani širom Srbije. 

Prekovićeva je na svom Instagram profilu objavila da je istina da ništa što je rekla, napisala ili uradila nije imalo politički kontekst i takođe je objasnila da ni na koji način nije osudila državu, za koju kaže da pruža bezrezervnu podršku sportistima: 

– Tačno je da ništa što sam rekla, napisala ili uradila nije imalo politički kontekst. Ni najmanje osudu države, jer istije da nikada niko nije imao podršku države od sportista kao što mi danas imamo – apsolutno, bezrezervno i apsolutno. – objavila je Jovana Preković. 

Jovana je bila među brojnim sportistima, uključujući i Novaka Đokovića, koji su stali na stranu protesta protiv zagađenja i davanja dozvole Rio Tintu da izgradi rudnik litijuma. Određeni opozicioni mediji su ovakav potez naših sportista okarakterisali kao podršku opoziciji, a trenutno se sve više sportista koji su podržali proteste, ograđuje od bilo kakave političke pozadine svoje podrške tzv. ekološkim protestima. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter