Izvor: Novosti
18.03.2022 u 12:23
0

NOVOST U ATLETICI: Dijamantska liga izbacila atletičare iz Rusije i Belorusije

GENERALNA skupština Dijamantske lige donela je odluku da se ruskim i beloruskim atletičarima zabrani nastup na ovoj seriji prestižnih mitinga.

– Prihvatili smo preporuku MOK da se ruski i beloruski sportisti isključe sa svih mitinga Dijamantne lige u doglednoj budućnosti – poručili su sa GS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ranije ovog meseca, Svetska atletika zabranila je sportistima, pomoćnom osoblju i funkcionerima iz tih dveju zemalja nastup na atletskim takmičenjima u doglednoj budućnosti. Međunarodni olimpijski komitet preporučio je da se događaji u Rusiji otkažu ili premeste a da ruski i beloruski sportisti ne učestvuju ili da se takmiče pod neutralnom zastavom.Mnoga sportska tela pomerila su događaje i suspendovala ruske i beloruske ekipe ili pojedince iz tamičenja, dok su sponzori raskinuli ugovore u znak protesta protiv ruske agresije na Ukrajinu. Ruski i beloruski atletičari ne učestvuju ni na Svetskom atletskom dvoranskom prvenstvu koje je danaspočelo u Beogradu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter