Izvor: Novosti
15.11.2021 u 14:20
0

ODBOJKAŠI CRVENE ZVEZDE SAČUVALI PRVO MESTO: Trijumf u Kraljevu nad Ribnicom

Odbojkaši Crvene zvezde su preživeli dramu Kraljevu i sačuvali prvo mesto na tabeli Superlige. Crveno-beli su u derbiju sedmog kola savladali Ribnicu sa 3:2 (25:19, 22:25, 27:29, 25:21, 29:27).

– Meč smo otvorili taktički jako dobro i u prvom setu uspeli smo da potpuno nametnemo svoj ritam u svim elementima osim u servisu koji nam je, definitivno, pravio problem celu utakmicu. Celu utakmicu nismo bili u ritmu i taj srevis je jedini elemenat koji je u meču štrčao – istakao je za sajt Crvene zvezde strateg crveno-belih Igor Žakić.

PROČITAJTE JOŠ: FORMULA 1: Hamilton prvi u trci za Veliku nagradu Brazila

Strateg Beograđana je priznao da je u drugom i trećem setu Ribnica zahvaljujući najpre dobroj igri u odbrani uspela da preokrene na 2:1. Ipak, ohrabrilo ga je što se njegov tim trgao u četvrtom setu i potom u taj-brejku odoleo goropadnom domaćinu.

– Šta reći za peti set koji je završen rezultatom 29:27? Mislim da nikad nisam igrao takav set. Svaka čast momcima koji su izdržali sve to. Opet je taj servis bio problem, opet smo protivniku dali pet meč lopti našim servis greškama u nizu. Ipak, uspeli smo da se izborimo dobrom igrom u napadu, blok odbrani, posebno u bloku u presudnim momenitima i na kraju, sa malo više sportske sreće, smo došli do pobede. Moji igrači pokazali su ozbiljan karakter koji krasi ekipu koja se bori za najviši plasman – zaključio je Žakić.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter