Izvor: Happy BSC
31.08.2021 u 18:45
0

ODBOJKAŠICA ANJA SPASOJEVIĆ ZA „TELEMASTER“: Čvrsto verujem u našu pobedu, jer Francuska ni po kakvom parametru ne može da se poredi sa nama!

Odbojkašice Srbije plasirale su se u četvrtfinale Evropskog prvenstva pošto su u prvom eliminacionom meču šampionata pobedile selekciju Mađarske sa 3:0 (25:20, 25:19, 25:17). U duelu za plasman među četiri najbolje, dvotruke uzastopne šampionke Starog kontinenta igraće  sutra  u 20.00 u „Štark areni“ protiv Francuske.

Specijalni gost emisije bila je naša najtrofejnija odbojkašica Anja Spasojević.

Ona je govorila o sutrašnjem meču naših odbojkašica sa Francuskom.

– Više sam pratila našu reprezentaciju nego konkretno Francusku. U pitanju je naša igra, jer Francuska ni po kakvom parametru ne može da se poredi sa nama. Francuskinje dotle nisu došle nezasluženo oprez jeste neophodan, ali sve je u našim rukama. Ako budu igrale kako treba ne bi trebalo da bude nekih problema. Uvek prevagne pozitivna strana.Naboj taj koji publika može da da je dodatno gorivo svakom igraču. Očekivanja su velika svi se nadaju trećem uzastopnom zlatu. Pritisak domaćeg terena može da bude u glavama, ali to je svima njima podstrek, posebno što je arena popunjena. 

VAŽNO:

DODIK: Redovno razgovaram sa Vučićem, on je promišljen čovek i zna naš stav

USTOLIČENJE MITROPOLITA JOANIKIJA POD ZNAKOM PITANJA: Sve više raste pritisak da se odustane!

VUČIĆ DOBIO POKLON OD ČAVUŠOGLUA: Turski ministar poklonio predsedniku dres SRPSKOG REPREZENTATIVCA

EKSKLUZIVNO ŠEŠELJ U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Nije Srbija Amerika da primi toliko izbeglica!

– Samo da se usresrede na svoju igru. Imamo najbolju ekipu predvođenu Tijanom Bošković. Ona dobija veliki broj lopti. Do sada nisam gledala nijednu njenu lošu utakmicu. Iskreno mislim da se treba da se drže zajedno da smanje broj eventualnih grešaka i da na taj način daju Francuskoj polet dodatni i da se one nadaju da mogu nešto više da urade.

– U finalu očekujem Italiju i Tursku najviše su se pokazali i definitivno do sada su jako dobro igrali. Najzvučnija imena i najteži protivnici. Sve je do nas ko god tu da se nađe- istakla je naša najtrofejnija odbojkašica Anja Spasojević.

Uvek aktuelne tema u emisiji „Posle ručka“ na TV Happy, svakog radnog dana i vikendom. Ukoliko ste propustili, neku od naših emisija, budite uvek u toku, pratite nas na https://www.youtube.com/user/tvhappyserbia

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter