Izvor: beta
06.09.2020 u 18:43
0

ONO ŠTO TE NE UBIJE, OJAČA TE: Hamilton preuzeo odgovornost za grešku koju je napravio!

Vozač Mercedesa Luis Hamilton preuzeo je odgovornost što je tokom današnje trke Formule 1 za Veliku nagradu Italije ušao u boks dok je ulaz bio zatvoren i rekao da je zadovoljan što je osvojio bodove.

„Velike čestitke Pjeru (Gasliju), to je fantastičan rezultat za njega i videti ga kako se oporavlja i raste. Danas mi nije bilo suđeno, ali ono što te ne ubije, ojača te. Uživao sam u borbi, nakon što sam krenuo sa začelja. Nismo uradili dobar posao sa tim odlaskom u boks i preuzimam odgovornost jer nisam video oznake na tablama. Zadovoljan sam što sam osvojio bodove, nakon što sam bio u zaostatku 20 sekundi“, naveo je Hamilton posle trke.

PROČITAJTE JOŠ…

KORONA PRESEK: Skoro duplo manje zaraženih nego pre 48 sati!

RAZGOVARALI VUČIĆ I LAVROV: „Rusija će uvek podržavati prijateljsku Srbiju…!“

DOKTORKA DVA PUTA PRELEŽALA KORONU: Njena majka preminula od virusa COVID-19!

PROFESOR KOČOVIĆ OBJAVIO TRENUTNO STANJE U REGIONU I EVROPI: Kako stoji Srbija na ovoj korona mapi!

VLASTI U VUHANU: Situacija normalizovana, grad je bezbedan!

Hamilton je trku završio na sedmom mestu. On je bio vodeći u trci, za vreme boravka bezbednosnog vozila otišao u boks, ali je tada ulaz u boks bio zatvoren, zbog čega je kažnjen sa 10 sekundi kreni-stani i pao je na poslednje mesto.

Šestostruki svetski prvak je od tada odlično vozio, nadoknadio je pozicije i zauzeo sedmo mesto, uz dodatni bod za najbrži krug trke.

On je i dalje vodeći u generalnom plasmanu sa 164 bodova, ispred timskog kolege Valterija Botasa koji ima 117.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter