Izvor: telegraf
25.08.2021 u 13:59
0

OPROŠTAJ OD US OPENA ZBOG VELIKE POVREDE! Zvezda ženskog tenisa neće igrati u Njujorku!

Najpopularnija teniserka sveta neće igrati u Njujorku zbog pucanja tetive.

Posle Rodžera Federera i Rafaela Nadala, još jedna teniska zvezda neće učestvovati na ovogodišnjem US openu. U pitanju je Serena Vilijams, najpopularnija i najtrofejnija aktuelna teniserka sveta.

VAŽNO:

EKSKLUZIVNO DUŠKO KORNJAČA ZA HAPPY TV: Hvala predsedniku na odbrani! Ovo nije napad samo na mene – već NAPAD NA SRBIJU I VUČIĆA!

ZORAN RADOJIČIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Apelujem na mlade ljude da se obavezno vakcinišu!

DANAS ISPLATA OD 600 EVRA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 25. AVGUST: U Beogradu danas umereno do potpuno oblačno i sveže, povremeno sa kišom!

Serena već godinama pokušava da stigne rekord Margaret Kort po broju Grend slemova, ali je od 2017. godine na brojci od 23, što je jedan manje od rekorda Margaret Kort.

Na US openu neće ove godine juriti rekord, pošto se povukla zbog pucanja tetive.

– Posle pažljivog sagledavanja situacije i prateći savete mojih doktora i medicinskog tima, odlučila sam da se povučem sa US opena, kako bih pomogla svom telu da se potpuno oporavi od pucanja tetive. Njujork je jedan od najuzbudljivijih gradova na svetu i jedano od mojih omiljenih mesta za igranje. Nedostajaće mi da vidim navijače, ali ja ću navijati za sve izdaleka. Hvala vam na konstantnoj podršci i ljubavi. Vidimo se uskoro – napisala je Serena Vilijams na svom Instagramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter