Izvor: Telegraf
06.09.2021 u 20:34
0

Orlovi ubeležili treću pobedu na turniru!

Odbojkaši Srbije  pobedili su Porugaliju sa 3:1 u grupi A i matematički obezbedili plasman u osminu finala Evropskog prvenstva.

PROČITAJTE JOŠ: FUDBALER DRAGOVIĆ: Kajem se što sam udario predsednika Švajcarske (VIDEO)

Posle duela sa Portugalom, našim odbojkašima sledi još meč protiv Grka, pre nego što se presele u najveći grad „Trimjasta“ – Gdanjsk, gde će biti odigrana osmina i četvrtfinale, nakon čega se reprezentacije sele u Katovice za završnicu turnira.

PROČITAJTE JOŠ: Stevanović: Veliki uspeh i dodatni motiv za dalji rad

Portugalci su u dosadašnjem toku grupne faze zabeležili pobedu protiv Belgije (3:2) i dva poraza od Poljske (1:3) i Ukrajine (2:3).

Srbija, posle poraza od Poljske može da bude druga u grupi i mogla bi da ide na trećeplasiranu ekipu iz grupe C, a to mogu da budu Finska, Rusija ili Holandija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter