Izvor: Novosti
24.03.2022 u 14:52
0

PLEJ-OF EKSTRALIGE: Tipovi iz ledenih dvorana

U prethodna dva dana smo bili jako uspešni sa hokejom i pogađali smo kvote 2,6 i 2,95 a za danas smo opet izdvojili dva predloga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vitkovice – Trinec 0-5 (kvota 1,48)

Meč lopta za goste koji u serije vode sa 3:0. Trinec je regularni deo prvenstva završio na drugom mestu i favorit je i na ovom meču protiv osmoplasiranih Vitkovica koje su u 1/8 finala izbacile devetoplasirani Olomouc. Prva tri meča u seriji su završena sa malim brojem golova što prognoziramo i na današnjem meču. Verujemo da će gosti dati sve od sebe da danas završe posao i što odmorniji uđu u polufinalnu seriju. Za nešto hrabrije predlažemo kao i juče igru 2&0-5 koja donosi kvotu 2,85.

Mlada Boleslava – Mountfield X2 (kvota 1,47)

Četvrti meč četvrtfinalne serije u kojoj je trenutni rezultat 2:1. Domaća ekipa je u plej-of ušla sa 11. pozicije i u 1/8 finala izbacila šestoplasiranu ekipu Plzena. Gosti iz Hradeca su regularni deo prvenstva završili na prvom mestu i favoriti su u ovoj seriji iako trenutni skor ne pokazuje tako. Domaći hokejaši su silno motivisani i uspeli su da slave na gostujućem ledu i taj mini brejk odbrane jučerašnjom pobedom na svom ledu nakon produžetaka. Lider regularnog dela plej-ofa danas mora da odigra bolje nego juče. Dupla šansa je „zicer“ a za nešto hrabrije tu je čista dvojka 2,2 ili čak kombinacija 2&0-5 sa sjajnom kvotom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter