Izvor: Alo.rs
12.09.2020 u 14:22
0

POTVRĐENO: Partizan neće igrati u Evropi

Očekivana odluka najtrofejnijeg srpskog kluba.Partizan se neće ove godine takmičiti u Evrokupu, na koje je stekao pravo kao treći srpski klub po uspešnosti u sezoni koja je prekinuta.

SAZNAJTE JOŠ…

VUČIĆ ISTIČE: Srbija će podići plate i standard pripadnika vojske!

„POSTAVIO SAM TO PITANJE SEBI KAO IZAZOV“ Dr Kon otkriva kada će biti zatvorene škole zbog korone!

PREDSEDNIK VUČIĆ: Dragi kadeti, Srbija je ponosna na vas i svoju vojsku!

UŽAS! MUK O NASILJU NAD BESPOMOĆNIM MLADIĆEM: Radnici ispred objekta gde je brutalno pretučen Novosađanin „ništa nisu videli“

– Nije bilo nikakvog razloga da se opredelimo za takmičenje. Posle svega što se događalo proteklih meseci, odlaska velikog broja igrača, odlučili smo da odustanemo i dopis sa takvom odlukom smo poslali savezu – kaže direktor Partizana Nikola Kuljača.

Partizan je zaista ostao bez velikog broja igrača od prošle godine, novih još nema. Izlazak na evropsku scenu bi doneo silne troškove a rezultata ne bi bilo.

– Tradicija jeste lepa, istorija bogata i obavezuje ali mislim da bi forsiranje igranja u Evropi bio preveliki zalogaj za klub. Kada smo došli, rekli smo da idemo korak po korak. Polako, doći će vreme kada će Evropa opet biti sa Partizanom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter