Izvor: Telegraf
07.11.2021 u 18:25
0

Prijave protiv američkog sportiste zbog kojeg je poginula Tina: PRETI MU DO 46 GODINA ZATVORA

Henri Rags treći, igrač američkog fudbala, koji je 2. novembra izazvao saobraćajnu nesreću u Las Vegasu, u kojoj je poginula devojka srpskog porekla Tina Tintor (23), suočava se sa čak četiri krivične prijave, zbog čega mu preti zatvorska kazna do 46 godina, pišu američki mediji.

PROČITAJTE JOŠ:Grčki PAOK i bivši fudbaler Partizana produžili ugovor: ANDRIJI ŽIVKOVIĆU MILION EVRA GODIŠNJE

Podsetimo, Rags je išao 250 kilometara na sat kada se zakucao u automobil u kom je bila Tina sa svojim psom Maksijem. Od siline udarca Tinin automobil se zapalio, a nesrećna devojka živa je izgorela zajedno sa svojim ljubimcem.

Rags se trenutno nalazi u kućnom pritvoru, jer je klub za koji igra platio kauciju od 150.000 dolara. Posle nesreće on se teretio za izazivanje saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom i prekoračenje brzine, ali je u međuvremenu krivična prijava protiv njega proširena, tako da se on sada suočava sa četiri optužbe“, piše The San.

Njemu će se pored gore nevadenih dela, suditi i za vožnju pod dejstvom alkohola, jer je utvrđeno da je u trenutku sudara bio pijan, kao i za posedovanje oružja, jer je u njegovom automobilu nađen napunjen pištolj. Ukoliko Ragsa osude po svim tačkama optužnice, može da dobije i 46 godina zatvora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter