Izvor: sportal
02.10.2023 u 10:25
0

Prvak Evrope neće protiv tzv. Kosova, Srbin odustao od takmičenja: Obraz mi je ispred novca!

Jedan od najboljih igrača E-fudbala u Evropi Marko Roksić povukao se sa kvalifikacionog turnira za EURO. Razlog – nije hteo da igra protiv kosovskog predstavnika.

Prvog dana takmičenja popularni Roksa, koji je bio član Barselone i Rome, ostvario je pet pobeda iz isto toliko duela, ali se povukao kada je trebalo da igra protiv predstavnika južne srpske pokrajine.

Time je ujedno izgubio šansu da ode na završni turnir u Rijad, gde mu je svakako mesto da se bori za najviši plasman, ali je birao srcem ispred novca i takmičenja. Možda dodatno vodeći se poslednjim dešavanjima u Banjskoj.

– Posle dugo razmišljanja odlučio sam da ne igram. Niko nikada nije igrao ovakvu utakmicu, pa ne bih da ja budem prvi. Ostao sam bez direktnog plasmana u Rijad, šta je tu je. Rekao bih još svašta, ali je bolje ćutati – oglasio se Roksić putem društvenih mreža.

BRITANAC IMITIRAO ĐOKOVIĆA, NOVAK ODGOVORIO: Srbin rekao šta misli o nastupu britanskog komičara (FOTO, VIDEO)

Odluku je dodatno obrazložio zvaničnim saopštenjem.


– Posle dve godine u kojima sam bio na svakom takmičenju u Evropi, sada sam odlučio da se povučem. Svrstali su me u istu grupu sa Kosovom, koje je deo Srbije i uvek će biti. Prvog dana sam bio savršen, sa pet pobeda – napisao je popularni Roksa u tekstu pod naslovom „Obraz ispred novca“.

Marko Roksić, koji uporedo igra amaterski fudbal kod nas, je već bio prvak Evrope u dresu Srbije u PES-u, kako se zvala igrica pre E-fudbala.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter